Home GÜNCEL Ak Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır’dan engellilere yönelik duyarlı seçim klibi

Ak Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır’dan engellilere yönelik duyarlı seçim klibi

- Guncellenme Tarihi: 15 Mart 2019 11:43
2 min read
Ak Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır’dan engellilere yönelik duyarlı seçim klibi için yorumlar kapalı
0

AK Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır’ın seçim klibi yayınlandı. Seçim klibi engelli duyarlılığı sebebiyle izleyenler tarafından oldukça beğeni topladı. Klipte Kestelli gençler işaret diliyle ” Kestel Belediye Başkan Adayımız Sayın Önder Tanır’ı Cumhur ittifakı ile gireceğimiz seçimlerde kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Ayrıca klipte “Yeni dönemde tevazu, samimiyet ilkesi ile yola çıkan, önce millet önce memleket anlayışı ile Gönül Belediyeciliğine talip olan, memleket işini gönül işi olarak benimseyen Adalet ve Kalkınma Partisi Kestel Belediye Başkan Adayımız Sayın Önder Tanır’ı Cumhur ittifakı ile gireceğimiz seçimlerde kendisine başarılar diliyoruz. Kestel gençliği olarak irade, erdem ve cesaret ile Ak yarınlara ulaşmak için vakit Kestel vakti diyerek, halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla niyetimiz yok hiç pes etmeye. Ant içtik bu millete hizmet etmeye, hep beraber ileriye. Haydi Kestel, haydi Türkiye…” sözlerine yer verildi.

Klibin sonunda ise yine işaret dili ile konuşma yapan Önder Tanır, “Değerli Kestelliler, ilginiz için teşekkür ederim” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…