Home EKONOMİ Karacabey’de 8.Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açıyor

Karacabey’de 8.Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açıyor

- Guncellenme Tarihi: 13 Mart 2019 12:40
5 min read
Karacabey’de 8.Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açıyor için yorumlar kapalı
0

Tarımsal üretimde Türkiye’nin önde gelen bölgelerinden biri olan Karacabey’de,bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı,14 Mart 2019’da (yarın) başlıyor.

 14-17 Mart tarihlerinde Karacabey Ömer Matlı Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşecek olan ve bölgenin en çok rağbet gören tarım fuarı olan organizasyona, çevre il ve ilçelerden pek çok çiftçi ve üretici katılacak. Tarım sektöründeki son teknoloji makine ve ekipmanların görücüye çıkacağı fuara yoğun ilginin olması bekleniyor.

 Tarıma dayalı sanayisiyle köklü bir geçmişi bulunan ve sahip olduğu geniş coğrafyasında, yaygın tarımsal faaliyetlere ve bereketli topraklara ev sahipliği yapan Karacabey’de, alanındaTürkiye’nin en kapsamlı fuarlarından biri olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı başlıyor.

Karacabey’de geleneksel hale gelen ve bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 14 Mart 2019’da (yarın)saat 10.00 itibariyle ziyaretçilere kapılarını açacak.

Karacabey Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek fuarın resmi açılışı iseBursa sanayisi ve ekonomisine yön veren en önemli kurum ve kuruluşların katılımıylayarın saat 15.00’de yapılacak.

14-17 Mart tarihlerinde Karacabey Ömer Matlı Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşecek olan ve bölgenin en çok rağbet gören tarım fuarı olan organizasyona, çevre il ve ilçelerden pek çok çiftçi ve üretici katılacak.

Gıda, tarım ve hayvancılıküzerine son teknoloji makine ve ekipmanların görücüye çıkacağı fuara yoğun ilginin olması bekleniyor.12 bin metrekare kapalı alanda kurulan Karacabey Tarım Fuarı’nda, 200’den fazla marka ürünlerini teşhir edecek.

Başkan Özkan’dan fuara davet

Karacabey’in 3T vizyonunun ilk ayağını, tarımsal alanda gerçekleştirilen planlama ve yatırımların kapsadığını anımsatan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,“Bu yıl 8’incisine ev sahipliğini yapacağımız Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bölgemiz için son derece önem taşıyor.İlçemize yakışır ve bölge üreticimize de faydalı olan bu etkinliği, her yıl daha da geliştirmek için uğraşıyoruz. Bilindiği üzere göreve geldiğimiz günden bu yana ortaya koyduğumuz 3T vizyonunun bir ayağını da tarım kapsıyor. Zaten Karacabey’de tarıma dayalı sanayinin köklü bir geçmişi bulunuyor. Biz de ilçedeki bu verimli toprakların korunması ve geliştirilmesi konusunda önemli çalışmalar yürütüyoruz. Gerçekleştireceğimiz açılışa, tüm halkımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Karacabey Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı,hafta sonuna dek gece saat 22.00’ye kadar gezilebilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…