Home GÜNCEL Ak Parti Bursa Belediye Başkanı Aktaş’ın seçim ofisi açıldı

Ak Parti Bursa Belediye Başkanı Aktaş’ın seçim ofisi açıldı

- Guncellenme Tarihi: 1 Mart 2019 17:13
7 min read
Ak Parti Bursa Belediye Başkanı Aktaş’ın seçim ofisi açıldı için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın seçim ofisi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı Ak Parti Bursa İl Başkanlığının karşında açıldı. Açılışa Bursa Milletvekilleri Ahmet Işık, Refik Özen, Emine Yavuz Gözgeç, Mustafa Esgin, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, MHP İl Başkanvekili Halil İbrahim Bozkurt, Belediye Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta öncelikli olarak söz alan Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, açılışa katılan herkese teşekkürlerini ileterek, “İl Başkanlığımızın karşısında açtığımız il seçim irtibat büromuz halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Mart ayına girdik, canla başla çalışıyoruz. Az bir zamanımız kaldı. Bu seçimi de diğer seçimler gibi kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

Salman’dan sonra söz alan MHP İl Başkanvekili Halil İbrahim Bozkurt, MHP adına herkesi selamlayarak, Cumhur İttifakının 31 Yerel seçimlerinde galip gelmesi adına gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Bozkurt, MHP için Yenişehir ne ise Yıldırım da o’dur dedi.

Katılan herkese teşekkürlerini ileten Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, “Ben inanıyorum ve güveniyorum ki Bursa halkı özellikle 15 Temmuz’da kurulan Cumhur İttifakı noktasında en doğru kararı verecektir. 31 Mart’ta sadece Belediye Başkanı seçmeyeceğiz, o gece tüm dünyaya ve bu millete diz çöktürmek isteyenlere mesaj vereceğiz. 2014’ten bu yana canla başla Bursa için çalışıyoruz. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Özen’den sonra söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, 1 ay sonra zafer kazanacağız diyerek,”Türkiye, Bursa ve diğer tüm illerimizde destanlar yazacağız. Yeni hedeflere kilitlenerek, Cumhur ittifakı olarak 17 ilçede gereken zaferi hep beraber kazanacağız” dedi.

Daha sonra söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, “Cumanız mübarek olsun. Omuzlarımızda önemli bir yük var, bunun bilincindeyiz. Bursa’ya da bu zamana kadar en önemli hizmetler Ak Parti öncülüğünde gelmiştir. Bursa’da 54 kilometre raylı sistem mevcut, Kestel’e, Emek’e, Üniversiteye de metroyu biz götürdük. Görükle’ye de, Çalı’ya da, şehir hastanesine de inşallah metroyu Alinur Başkanımız götürecek. HDP destekli CHP’li bir belediye başkan adayı şehir hastanesinin yolunun olmadığını belirtiyor. Onlar bilinç altında millete yaptığımız hizmetlerden dolayı rahatsızlık duyuyorlar. Yol yaparız karşı çıkarlar, köprü yaparız karşı çıkarlar. Onlara en güzel dersi 31 Mart’ta vereceğiz” şeklinde konuştu.

“Biz 31 Mart akşamı zafere ulaşacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’i hedef alarak , “17 ilçede açtığımız bürolarımız daha güzel bir Bursa daha güzel bir Türkiye için hizmet verecektir. Kalan son günlerimizde o büyük Türkiye’ye kavuşmak için sandıklarımıza sahip çıkalım. Benim kuruluştan bugüne hizmet veren yol arkadaşlarım var ve ben biliyorum ki bu dava için gözyaşı döken, dua eden milyonlarca hemşehrim var. 20 yıl bir ilçede başkanlık yaparsan anlatacak çok hikayen olması lazım. Allah razı olsun önceki Büyükşehir Belediye Başkanlarımız Nilüfer’in altyapısı için hizmet etti. Siz bakmayın birilerinin çıkıp konuştuğuna onların 20 yıl için anlatacak 10 tane bile hizmeti yok. Biz 31 Mart akşamı zafere ulaşacağız” diye konuştu.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …