Home GÜNCEL Mudanya Belediyesi bağımsız meclis üyeleri DSP’ye katıldı! 4 isim seçime DSP listesinden girecek….

Mudanya Belediyesi bağımsız meclis üyeleri DSP’ye katıldı! 4 isim seçime DSP listesinden girecek….

- Guncellenme Tarihi: 28 Şubat 2019 23:31
2 min read
Mudanya Belediyesi bağımsız meclis üyeleri DSP’ye katıldı! 4 isim seçime DSP listesinden girecek…. için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesi bağımsız meclis üyeleri Metin Uyanık, Mustafa Ay, Mahmure Uçar ve Metin Bağcı DSP’ye katıldı. 4 isim seçime DSP listesinden girecek.

2014 seçimlerinde CHP’den meclise giren, daha sonra ise Hayri Türkyılmaz‘ın VİP araç talebi, kendi yerine imar izni çıkarmaya çalışması, mütareke şenliklerinde Hayri Türkyılmaz’ın usulsüz harcamaları gibi pek çok konuda ret oyu kullanan ve bu sebeple CHP’den ve meclis üyeliğinden atılmaya çalışılan ancak daha sonra mahkeme kararı ile meclise geri dönen 4 bağımsız meclis üyesi Metin Uyanık, Mustafa Ay, Mahmure Uçar ve Metin Bağcı bu gece itibariyle DSP’ye üye oldu. Uyanık, Ay, Uçar ve Bağcı 10 Mart’ta yapılacak olan meclise DSP üyesi olarak katılım sağlayacak.

Ayrıca DSP Mudanya adayı Engin Tokgöz’ün meclis üyesi listesinin 1. sırasında Metin Uyanık yer alırken diğer 3 isim de listede olmak üzere seçime gidecek.

Mudanyalılar, 3 yıldır bu meclis üyelerini Hayri Türkyılmaz’ın hayata geçirmek istediği her türlü usulsüzlüğe ret oyu kullandıklarını bilerek seçime gidecek. 4 isim Mudanyalılar lehine alınan tüm olumlu kararlarda Mudanya’nın arkasında olmuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…