Home GÜNCEL Büyük Birlik Partisi Yıldırım Adayı Özbek: “Yıldırım’da gerçek hizmet anlayışı bizimle birlikte gelecek”

Büyük Birlik Partisi Yıldırım Adayı Özbek: “Yıldırım’da gerçek hizmet anlayışı bizimle birlikte gelecek”

- Guncellenme Tarihi: 20 Şubat 2019 12:54
3 min read
Büyük Birlik Partisi Yıldırım Adayı Özbek: “Yıldırım’da gerçek hizmet anlayışı bizimle birlikte gelecek” için yorumlar kapalı
0

Büyük Birlik Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında adaylığını duyurdu. Özbek toplantıda neden aday olduğunu ve projelerini anlattı.

Yıldırımda gerçekleştirmek istediği projelerinden bahseden Ayhan Özbek, Yıldırım’da önceliğin eğitim olduğunu vurguladı. Gül Belediyeciliği diye adlandırdığı Gül gibi bir belediyeciliğin önceliğinin kaliteli, sağlıklı bir eğitim ve kız çocukları olduğunu dile getiren Özbek, “Yıldırım Bursa’nın üvey evladı olmasın, hizmete doysun diye ‘gül gibi’ belediyecilik yapmak için aday olduk. Yıldırım’da gerçek hizmet anlayışı bizimle birlikte gelecek” dedi.

“OYNANAN OYUNU BBP İLE BOZACAĞIZ”

BBP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özbek, “Bugün gelinen noktada baktığınız zaman, şahsım dahil olmak üzere bazı siyasileri koltuk hırsının esir aldığı algısı bilinçli olarak yaratılmaktadır. Ancak benim adaylık noktasındaki BBP ile çıkışım Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun da yıllar önce altını çizerek söylediği, hedefleri 2023 yılı olarak ortaya koyanlar yavaş yavaş ülkenin siyasi yönetim şeklini değiştirerek, Türkiye’yi iki kutuplu bir anlayış içerisine sürükleyecek. Bunu bozacak idealleri temelleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş değerleri ile örtüşen BBP’dir. Bu yüzden uyanık olacağız, oynanan oyunu BBP ile bozacağız ” dedi.

“DÖNÜŞÜMÜ TEKRAR BAŞLATACAĞIZ”

Projelerinden Bahseden Özbek sözlerine şu şekilde devam etti: “Kentsel dönüşüm ve kentsel gelişim kavramları, belediye bürokratları  tarafından altı doldurulamamıştır. Biz yönetime geldiğimizde ada bazlı dönüşüm ve U şeklinde 5-7 katlı Berlin Modelli sosyal evler ile bu kangren olmuş dönüşümü tekrar başlatacağız ”

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …