Home GÜNCEL Güven Günsan, Ak Parti’den dosyasını geri çekti

Güven Günsan, Ak Parti’den dosyasını geri çekti

- Guncellenme Tarihi: 11 Şubat 2019 10:12
3 min read
Güven Günsan, Ak Parti’den dosyasını geri çekti için yorumlar kapalı
0

Yerel seçimlerde gönül belediyeciliği ekibine talip olan ve listede üst sıralarda olması beklenen Ak Parti Mudanya Belediye Meclis Üyesi aday adayı Güven Günsan, sosyal medyaya sızdırılan taslak listedeki sıralamadan ötürü dosyasını geri çektiğini duyurdu.

Mudanya’da TEDAŞ ve UEDAŞ Müdürü olarak çeyrek asırdır hizmet ettiği kurumundan emekli olduktan sonra birikim ve tecrübesini 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti’den Mudanya Belediye Meclis Üyesi aday adayı olarak paylaşmak isteyen Güven Günsan, sosyal medyaya sızdırılan meclis üyeliği taslak listesi nedeniyle dosyasını geri çekti.

Sızdırılan söz konusu listenin ‘gerçekmiş’ gibi gösterilme şeklinin kendisi açısından hoş bir durum olmadığını belirten Günsan, bu konunun gerçekliğini öğrenmek isteyenlere de cevap bulmakta zorlandığını ifade etti. “Yıllarca insanların gönlünde önemli bir yeri olduğunu bildiğim ‘Güven Günsan’ ismini ve duruşunu bozacak bu girişimlere asla müsaade etmeyeceğim” diyerek konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Güven Günsan, bu şartlar altında Mudanya’ya faydalı olamayacağına inandığı belirterek, Ak Parti teşkilatına, Mudanya için uğraşan tüm dost ve arkadaşlarına teşekkür ederek dosyasını geri çekti.

“Amacımız Mudanya’nın mevcut sorunlarını çözme noktasında elimizi taşın altına koymaktı, siyaset yapmak değildi” diyen Günsan açıklamasında, “İçimizdeki Mudanya sevgisi ve hizmet aşkı yaşadığım sürece devam edecektir” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…