Home GÜNCEL 24 Haziran’ı bilen şirketten 6 ili kapsayan bomba anket!

24 Haziran’ı bilen şirketten 6 ili kapsayan bomba anket!

- Guncellenme Tarihi: 1 Şubat 2019 15:14
2 min read
24 Haziran’ı bilen şirketten 6 ili kapsayan bomba anket! için yorumlar kapalı
0

24 Haziran seçimlerinde yaptığı isabetli tahminlerle dikkatleri üzerine çeken ORC, 31 Mart yerel seçimleri için Ankara, Antalya, Zonguldak, Çankırı, Isparta ve Bartın’da kapsamlı bir araştırma yaptı.

Daha önce yaptığı anketlerde büyük başarı elde eden ORC, 31 Mart yerel seçimleri için Ankara, Antalya, Zonguldak, Çankırı, Isparta ve Bartın’da yaptığı araştırmanın sonucunu kamuoyu ile paylaştı.

ANKET ŞİRKETLERİ HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Tüm Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine kilitlenirken anket şirketleri de araştırmalarına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı ankette Bursa ve Eskişehir’in el değiştirdiğini duyuran ORC, bu kez Ankara, Antalya, Zonguldak, Çankırı, Isparta ve Bartın illerini kapsayan bir araştırmaya imza attı.

ANKARA’DA MANSUR YAVAŞ ÖNDE

Araştırmaya konu olan illerden en dikkat çekeni hiç kuşkusuz ki Ankara… Mansur Yavaş ve Mehmet Özhaseki’nin kıyasıya yarıştığı bu kentte Yavaş’ı destekleyeceklerini belirtenlerin oranı yüzde 41,9 iken, tercihini Özhaseki’den yana kullanacaklarını belirtenlerin oranı yüzde 36,8 olarak belirlendi. Bu kentte bu iki aday arasında tercih yapamayan ‘kararsız’ seçmenlerin oranı da yüzde 19 olarak belirlendi.

İşte 6 ilde yapılan anketin sonuçları;

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da Riskli Binalar Yıkılıyor

Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Mahallesi 14. Yeşil Sokak’ta bulunan 19 daireden oluşan bina…