Home GÜNCEL Dr. Ahmet Murat Ünal’dan, Mudanya esnafına destek sözü

Dr. Ahmet Murat Ünal’dan, Mudanya esnafına destek sözü

- Guncellenme Tarihi: 30 Ocak 2019 11:18
2 min read
Dr. Ahmet Murat Ünal’dan, Mudanya esnafına destek sözü için yorumlar kapalı
0

Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Murat Ünal, Mudanya taksi durağında ve Güzelyalı minibüs hatlarında görevli şoförler ile bir araya geldi.

Mudanya’da görev yapan taksici esnafı ve Güzelyalı minibüs güzergâhında çalışan şoförler ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, göreve geldiğinde Mudanya’ya kazandıracakları projeleri anlattı. Mudanya’nın trafik sorununun, Güney Çevre Yolu projesi ve yeni inşa edilecek otoparklar ile çözüleceğini söyleyen Dr. Ünal, “Mudanya’nın asfaltsız yolları için gereken çalışmaları hızlı bir şekilde başlatacağız. Mudanya’da belirli bölgelerde otoparklar için alanlar oluşturacağız. Projeleri hazır” dedi.

ESNAFIMIZ RAHAT NEFES ALACAK

“Mudanyalı esnafın 5 yılda neler çektiğini hepimiz biliyoruz. Biz esnafı gülümseyen bir Mudanya istiyoruz” diyen Dr. Ünal, Örneğin Hal bölgesindeki dükkânlara yapılan zammı elimizden geldiği kadar aşağı rakamlara çekeceğiz. Mudanyalı esnafımız ile birlikte karar vereceğiz. Birlikte düzenleme yapacağız. Söz veriyorum. Mudanyalı esnafımız rahat nefes alacak” diye vurguladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Ercan Özel Belediyenin Borcunu Açıkladı

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, belediyenin geçmiş dönemden devraldığı borç bilgisi…