Home GÜNCEL CHP Bursa’dan istifalar gelmeye devam ediyor!

CHP Bursa’dan istifalar gelmeye devam ediyor!

- Guncellenme Tarihi: 30 Ocak 2019 17:08
4 min read
CHP Bursa’dan istifalar gelmeye devam ediyor! için yorumlar kapalı
0

Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi ilçe seçim kuruluna istifa dilekçelerini sundu. Bu istifalardan sonra bu kez İlçe Başkanı Sevim Turan ve yönetiminin de istifa ettiği öğrenildi.

CHP ve İyi Parti arasında gerçekleştirilen Millet ittifakında Orhangazi’de seçime iyi partinin gireceği açıklandıktan sonra geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar partisinden istifa etmiş ve çalışmalara devam edeceğini söylemişti.

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi toplu halde İlçe Seçim Kuruluna istifa dilekçelerini verdi.

İstifaların devamının geleceği ve önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi Gençlik Kolları’nın da toplu halde istifa edecekleri gelen bilgiler arasında.

CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Değerli CHP gönül verenler üyelerimiz ve Orhangazili hemşerilerim. 17 Aralık 2017 de Olağan İlçe Kurultayıyla seçilerek geldiğimiz görevimizi sizlere layık ve sizlerin gönlünü kırmadan sürdürmeye çalıştık. Bu süreçte bir hatamız olduysa af fola diyoruz. Biz 31 Mart 2019 yerel seçim hazırlıkları yaparken CHP Genel Merkezinden gelen Genelgeler doğrultusunda çalışmalarımıza başladık ve devam ettik. Belediye Başkan aday adayları müracaatında bulunan 2 değerli üyemizden bir tanesine İl Başkanlığı MYK ve Parti Meclisi kararıyla görev tevdi edilmiştir.

CHP ÜYELİĞİM DEVAM EDİYOR

PM kararıyla görev tevdi edilen Çetin ÇOKLAR 14 Kasım 2018 tarihinde halkımızın karşısına çıkarak Bursa İl Başkanlığında basına tanıtılmıştır. Gelinen bu noktada ise ittifak görüşmeleri çerçevesinde Orhangazi PM kararı hiçe sayılarak İYİ Parti ile görüşmeler kapsamına alınmıştır ve İYİ Partiye bırakılmıştır. Başladığımız bütün bu sürecin sonunda CHP kurumsal kimliğine zarar vermemek adına İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. CHP üyeliğim devam ediyor. Bir neferi olarak her zaman çalışacağım. Bizim yerimize yeni oluşan bu durumda daha iyi çalışacağını düşündüğüm arkadaşlarıma görev verileceğini düşünüyorum. Hepiniz sağlıcakla kalın.”

Kaynak: lodoshaber.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da Riskli Binalar Yıkılıyor

Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Mahallesi 14. Yeşil Sokak’ta bulunan 19 daireden oluşan bina…