Home GÜNCEL Başkan Özkan’dan Roman vatandaşlara destek sözü

Başkan Özkan’dan Roman vatandaşlara destek sözü

- Guncellenme Tarihi: 28 Ocak 2019 14:56
3 min read
Başkan Özkan’dan Roman vatandaşlara destek sözü için yorumlar kapalı
0

Karacabey Roman Kültürünü Yaşatma ve Eğitim Derneği Başkanı Erkan Bağlamacı ve dernek yönetimi önceki gün düzenledikleri ziyaretle, Belediye Başkanı Ali Özkan’a başarı dileklerini iletti. Ziyarette Özkan, Dernek Başkanı Bağlamacı’ya aktif çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Karacabey’de Saadet ve Hamidiye Mahallesi Roman Kültürünü Yaşatma ve Eğitim Derneği Başkanı Erkan Bağlamacı ile dernek yönetimi, geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Başkan Özkan’a bilgi veren Bağlamacı, desteklerinden ötürü de Özkan’a teşekkürlerini ileterek, başarı dileklerinde bulundu.

Kültürel zenginlik

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özkanda “Roman kültürü, dünyanın farklı bölgelerine yayılmış zengin ve renkli bir kültürdür.Bizler de roman vatandaşlarımızın daha iyi yaşam koşullarına sahip olması, özellikle de roman gençlerinin eğitim ve istihdamları başta olmak üzere daha müreffeh yaşam koşullarına kavuşturulması için çaba göstermeye devam edeceğiz. Dernek Başkanı Erkan Bağlamacı, büyük bir fedakârlık yaparak kendi şahsi dükkanını, dernek yararına karşılıksız 5 yıl boyunca tahsis etmiş ve büyük takdir toplamıştı. Bizler de bu duygu ve düşüncelerle kendisini tebrik ediyor,Roman vatandaşlar adına teşekkür plaketimizi kendisine takdim ediyoruz’’ diyerek,Bağlamacı’ya plaket takdiminde bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…