Home GÜNCEL Marmarabirlik’te kongre coşkusu!

Marmarabirlik’te kongre coşkusu!

- Guncellenme Tarihi: 22 Ocak 2019 18:32
3 min read
Marmarabirlik’te kongre coşkusu! için yorumlar kapalı
0

Marmarabirlik Mudanya Kooperatifi bugün kapalı pazar yerinde seçim kongresini gerçekleştirdi. 1875 kişinin katıldığı kongrede Ali Yıldız yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, MHP Mudanya İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz, İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Osman Özbay, Osmangazi Ziraat Odası Başkanı İsmail Altınkaya, Esnaf Kefaret Kredi Kooperatifi Başkanı  Emir Ali Usta, MUYAD Başkanı Sahip Keçici, Meyve Üreticileri Birliği Fazlı Aydoğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Tamaç, Kent Konseyi başkanı Soyer Kazancı, Nilüfer Ziraat Odası Başkanı Şenol Aybey, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez , Ak Parti Mudanya İlçe Başkan Adayı Murat Ünal, Marbarabirlik üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Kongrede 1875 kişi oy kullandı.

Ali Yıldız 1585 oyla tekrar başkanlığa seçilirken İbrahim Başaran 272 oy aldı.

Katılan herkese teşekkürlerini ileten Ali Yıldız, Marmarabirlik’te isimlerin değil, hizmet anlayışının önemli olduğunu belirtti. Önemli olan şeyin makam koltuklarında azimle, şevkle, dürüstlük ile oturmak olduğunu ifade eden Yıldız, “1951 yılından bu yana bu kuruma kim hizmet ettiyse herkesten Allah razı olsun. Çok değerli üreticilerim, çok kıymetli zeytincilerim bu sene sizlerinde desteğiyle  Marmarabirlik bu yıl tarihi rekorunu kırdı ve 15 bin ton zeytin alımı gerçekleştirdi. Geçmiş sezonlarda Marmarabirlik’in tarihinden 40 yıldan beri olmayan Marmarabirlik Yörük Ali Tesisini inşa ederek ortaklarımızın hizmetine açtık. Kongre ve düğün salonu yaptık. Allah nasip ederse Mudanya Kooperatifi için çalışmalarımıza da devam etmek istiyoruz. Her zaman ortaklarımız ile yan yana olduk, sorunlarını her zaman birlikte dinledik. Bir sıkıntı olduğunda onlarla beraber istişare ettik. Önemli olan Mudanya Kooperatifi ve ortaklarımızdır.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …