Home GÜNCEL MUYAD Başkanı Sahip Keçici güven tazeledi

MUYAD Başkanı Sahip Keçici güven tazeledi

- Guncellenme Tarihi: 13 Ocak 2019 14:26
3 min read
MUYAD Başkanı Sahip Keçici güven tazeledi için yorumlar kapalı
0

Mudanya ve Köyleri Dayanışma Derneği (MUYAD) , olağan kongresini gerçekleştirdi. Mevcut başkan Sahip Keçici’nin güven tazelediği kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın yaptığı konuşmada, “İkinci olağan kongrenin hayırlı olmasını diliyoruz. Sahip abimiz bu işi hiç bir karşılık beklemeden içinden gelerek yapıyor. Umarım bundan sonrada bugüne kadar olduğu gibi Mudanya’da hayırlı işlere vesile olur”dedi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise sivil toplum kuruluşlarının destekçisi olduklarını ve her zaman desteklenmeleri gerektiğine dikkat çekti.

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Murat Ünal da ilçeye katkılarından dolayı Sahip Keçici’ye teşekkür ederken bundan sonraki süreçte iş birliği içinde olacaklarını ve Mudanya için mücadele edeceklerinin mesajını verdi. Coşku ve birlik havasında geçen kongre sonunda MUYAD Başkanı Sahip Keçici, derneğe katkılarından dolayı protokole teşekkür paketlerini takdim etti.

Kongrede teşekkür konuşması yapan Başkan Sahip Keçici, “MUYAD olarak yardıma muhtaç ailelere gıda ve sağlık yardımı, birçok camimizin bakım ve onarımı, geniş katılımlı sünnet şöleni, çocuklarımız için okullarımıza spor malzemeleri dağıttık. Ramazan ayı boyunca erzak yardımlarımız gerçekleşti. Biz Mudanyalıların her zaman yanındaydık bundan sonra da MUYAD olarak sosyal faaliyetlerimize tüm hızımızla devam edeceğiz.Bizden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesine, Özel Esentepe ve Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kopal’a ve tüm siyasi, tüzel kişilere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Kaynak: www.bursadabugun.com

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Dereye Tekrar Girdi, “Deremiz Daha Temiz Akacak”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Gemlik Bele…