Home GÜNCEL Ufuk Ay: “Bozbey açıklarının üstünü örtme telaşına düştü”

Ufuk Ay: “Bozbey açıklarının üstünü örtme telaşına düştü”

- Guncellenme Tarihi: 7 Ocak 2019 16:31
4 min read
Ufuk Ay: “Bozbey açıklarının üstünü örtme telaşına düştü” için yorumlar kapalı
0

Lodos Haber’e konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, CHP´nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı olarak Turgay Erdem´i belirlenmesinin ardından mevcut Başkan Mustafa Bozbey´in açıkların üstünü örtme telaşı olduğunu söyledi. Bu yapılanın tam manasıyla danışıklı dövüş olduğunu söyleyen Başkan Ufuk Ay, “Sözde demokrasi kenti Nilüfer´de mevcut yönetimin yaptığı bu antidemokratik yaklaşımlar aslında tam da bu yönetime ve temsil ettikleri partiye yakışıyor” dedi.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, Nilüfer´de Turgay Erdem´in CHP´den Aday gösterilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Nilüfer´de bu zamana kadar süregelen ‘Ahbap-Çavuş´ yönetiminin devam etmesi için mevcut Başkanın yoğun çabalarının olduğunu söyleyen Ufuk Ay, “20 yıl boyunca Nilüfer´i ahbap-çavuş ilişkisiyle yöneten zihniyet, saltanatlarının devam etmesi ve usulsüzlüklerinin açığa çıkmaması için yeni bir oyunu sahneye koymaya çalışıyor. Mevcut Başkan açıkları gözükmesin diye koltuğunu yaverine devretmeye çalışıyor ancak ben inanıyorum ki Nilüferliler bu kez bu oyuna dur diyecek” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediyesi´nin yalnızca algı yönetimi ve halkla ilişkiler belediyeciliği mantığıyla yönetildiğinin altını çizen Başkan Ufuk Ay, “Nilüfer uzun yıllardır hizmetle değil, rant ve algı yönetimi odaklı yönetiliyor. Bunun en önemli sebebi ve uygulayıcıları da Mevcut Belediye Başkanı ve şuan yerine aday gösterilen kişidir. Sicili tamamen bozuk olan bu kişiyi aday gösterenlerin de önümüzdeki dönemde Nilüfer´i aynı anlayışla yönetmek istedikleri ortaya çıkmıştır. Neredeyse Nilüfer´de inşaat yapan tüm müteahhitlerin, tüm esnafın ve ticaret erbabının korkulu rüyası haline gelen bu kişinin Belediye Başkanı olmaması, vatandaşlarımızın haklarının gasp edilmemesi için AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…