Home GÜNCEL CHP’nin başkan adayları belli oluyor!

CHP’nin başkan adayları belli oluyor!

- Guncellenme Tarihi: 4 Ocak 2019 14:32
3 min read
CHP’nin başkan adayları belli oluyor! için yorumlar kapalı
0

CHP Parti Meclisi (PM) belediye başkan adaylarını belirlemek için 5. kez toplandı. CHP şimdiye kadar aralarında İstanbul,Ankara,Eskişehir,Antalya ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının da bulunduğu 530 ismi ilan eden CHP’nin bu toplantıda yaklaşık 90 adayı daha açıklaması bekleniyor.

Saat 11.00’de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında başlayan MYK sona erdi. MYK ardından Parti Meclisi toplandı.

BURSA’DA BÜYÜKŞEHİRDE BOZBEY, MUDANYA’DA TÜRKYILMAZ

CHP’de 18 Aralık 2018 tarihinde yapılan Parti Meclisi toplantısında ismi son anda listeden çıkartılan CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı bugün yapılan MYK toplantısında belli oldu.

MYK’da alınan karar üzerine CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olacağı belirtildi.

Mustafa Bozbey’in Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı CHP Parti Meclisi toplantısında yapılacak oylamanın ardından kesinleşecek.  Bozbey’in isminin CHP PM’den geçmesine kesin gözüyle bakılıyor

Mudanya’da ise mevcut belediye başkanı Hayri Türkyılmaz ile devam edilecek. Nilüfer’de ise Turgay Erdem’in aday gösterilmesi bekleniyor.

MERSİN’DE VAHAP SEÇER

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayları bir önceki PM toplantısı öncesi yapılan MYK’da ele alınmış. Bu toplantıda Mersin için iki eski milletvekili olan Serdal Kuyucuoğlu ile Vahap Seçer isimlerinin değerlendirildi. Vahap Seçer ismi MYK’dan çıktı. Parti Meclisi’ne Vahap Seçer ismi sunulacak ve oylanacak.

Kaynak: www.lodoshaber.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…