Home GÜNCEL Ayhan Salman, 2019 yılının ilk dakikalarında anlamlı ziyaretlere imza attı

Ayhan Salman, 2019 yılının ilk dakikalarında anlamlı ziyaretlere imza attı

- Guncellenme Tarihi: 1 Ocak 2019 14:13
4 min read
Ayhan Salman, 2019 yılının ilk dakikalarında anlamlı ziyaretlere imza attı için yorumlar kapalı
0
AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, yılın son günüde ve 2019 yılının ilk dakikalarında anlamlı ziyaretlere imza attı.
AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Yönetimi ile birlikte yeni yıla görevleri başında olan sağlık ve emniyet çalışanları ile birlikte girdi.
İlk olarak Ulucamii’den Setbaşı’na kadar yürüyen İl Başkanı Ayhan Salman, vatandaşların 2019 yılının Bursa’ya güzellik ve esenlik getirmesini dileyerek vatandaşlara karanfil hediye etti. AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilat üyeleriyle beraber nöbette olan polislere ve zabıtalara çay ikramında bulunan Ayhan Salman, ardından taksi durağını ziyaret ederek şoförlerle sohbet etti. İl Başkanı Ayhan Salman, kestane şekeri ikram ettiği şoförlere, “Allah tüm şoförleri kazalarda belalardan korusun. Allah tüm yolda olanların işlerini rast getirsin” dedi.
Yeni Yılda Çalışanlara Ziyaret
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da eşlik ettiği 112 Acil Koordinasyon Merkezi Çalışanlarını ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi. Çekirge Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi gören vatandaşlara acil şifalar dileyen Ayhan Salman, “Sağlık en kıymetli hazinemiz, 2018 yılının son gününü acil serviste geçiren vatandaşlarımızla dertleştik. Tüm hastalara Allah’tan acil şifalar, dertlerine devalar dilerim” dedi.
2019’un ilk bebeği;Sümeyye
Yılın son gününde vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için fedakarca çalışan Çekirge Polis Karakolu’ndaki emniyet mensuplarını ziyaret eden İl Başkanı Ayhan Salman, görevi başındaki polis memurlarına hayırlı bir yıl diledi. Çekirge Devlet Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’ne ziyaretlerde bulunan Başkan İl Başkanı Ayhan Salman, 2018 yılının son bebeği olarak doğan Aysel-Burhan Sürgen çiftinin minik oğulları Mustafa ve 2019’in ilk bebeği olarak dünyaya gelen Halime-Engin Seviç çiftinin kızları Sümeyye’nin ilk dakikalarında ailelerinin mutluluklarında şahitlik etti. İl Başkanı Ayhan Salman, yeni yılın tüm dünyada mutluluk, huzur ve refah içerisinde geçmesini temenni etti.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…