Home GÜNCEL Başkan Taban’dan yeni yıl mesajı

Başkan Taban’dan yeni yıl mesajı

- Guncellenme Tarihi: 31 Aralık 2018 19:26
4 min read
Başkan Taban’dan yeni yıl mesajı için yorumlar kapalı
0

Belediye Başkanı Alper Taban, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Taban yayımladığı mesajında, “2019 yılının başta ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu, tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının yaşandığı bir yıl olmasını diliyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“HER ŞEY İNEGÖL’ÜMÜZ İÇİN”
Yaşanabilir ve mutlu bir şehir olgusuna ulaşmak için İnegöl için çalışmaya ve üretmeye devam ettiklerini belirten Taban, “Gönülden bağlı olduğumuz İnegöl’ün dört bir köşesinde ilçe halkımızı memnun edecek projeleri hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz. Halkımızdan aldığımız güçle hizmetlerimizi bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her şey İnegöl’ümüz için” şeklinde konuştu.

“YENİ BİR YILA GİRMENİN HEYECANI VE SEVİNCİ İÇERİSİNDEYİZ”
Yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisinde olduklarını belirten Taban, “Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz. Yeni yılda hemşerilerimize en iyi hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindiğimizi belirtmek istiyorum. Ayrıca yeni yılın, daha müreffeh bir istikbale kavuşmak için millet olarak mahir olduğumuz kuvvet, kudret, erdem ve inanç gibi hasletlerin dirilişi olmasını umuyorum. Hayalimizdeki İnegöl’e yılmadan, usanmadan, daha da güçlenerek birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmak için elimizden gelen her türlü özveri ve gayreti göstereceğiz” dedi.

Taban son olarak, “Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla İlçe halkımızın yeni yılda refaha ve mutluluğa kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederken, yeni yılın şehrimize ve ülkemize esenlik, huzur başarı, sağlık, mutluluk ve sevinç getirmesini diler, hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlarım” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…