Home GÜNCEL Demirtaş ve Avdancık arasına modern köprü

Demirtaş ve Avdancık arasına modern köprü

- Guncellenme Tarihi: 28 Aralık 2018 21:55
3 min read
Demirtaş ve Avdancık arasına modern köprü için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Bölgesi ile Avdancık Mahallesi’ni birbirinden ayıran dere üzerine inşa edilen köprüde asfalt çalışmaları başladı. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete açılacak köprü, bölge trafiğine nefes aldıracak.

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Bölgesi ile Avdancık Mahallesi arasına modern bir köprü inşa etti. Yıllar önce tek yönlü olarak inşa edilen ve ulaşımda sıkıntıların yaşanmasına neden olan mevcut köprünün yerine inşa edilen köprü, 27 metre genişliğinde ve 20 metre uzunluğuna sahip. Her iki yönde 1.5 metre genişliğinde yaya yolunun da yer aldığı köprü, bağlantı yolları ile birlikte Avdancık ve Seçköy Mahalleleri ile Demirtaş Barajı çevresinde bulunan maden ocaklarına ait araçların oluşturduğu trafik sorununu çözecek. Köprünün inşaatı tamamlanarak asfalt çalışmalarına başlandı. Köprü önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ulaşım alanında yapmış oldukları yatırımlara devam ettiklerini belirterek, “Demirtaş Bölgesi ile Avdancık Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayacak köprünün inşaatını bitirdik. Asfalt çalışmalarına başladık. Bölgede yıllar önce yapılan mevcut köprü, sadece tek aracın geçeceği genişlikte olması nedeniyle artan trafik yoğunluğuna cevap veremez duruma gelmişti. Yeni inşa ettiğimiz 27 metre genişliğinde ve 20 metre uzunluğundaki köprü üzerinden çift araç rahatlıkla geçebilecek. İnşa ettiğimiz yeni ve modern köprü ile bölgede artan trafiği yoğunluğunu rahatlatacağız. Sıkışan araç trafiği ortadan kalkacak. Bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…