Home EKONOMİ BURSAGAZ’IN Bursa’ya katkıları ödüllendirildi

BURSAGAZ’IN Bursa’ya katkıları ödüllendirildi

- Guncellenme Tarihi: 28 Aralık 2018 11:41
2 min read
BURSAGAZ’IN Bursa’ya katkıları ödüllendirildi için yorumlar kapalı
0

Bursagaz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 45’incisi düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde, kurumlar vergisi kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, “Ekonominin Oscar’ı” olarak da bilinen ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası(BTSO) tarafından bu yıl 45’inci kez düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde, kurumlar vergisi sıralamasında ikincilik ödülü aldı.

4 ayrı kategoride 52 ödülün sahiplerini bulduğu törende, Bursa ve Türkiye ekonomisine değer katanlar ödüllendirildi.Bursagaz adına ödülü almak üzere geceye katılan EWE Turkey Holding COO’su Hasan Yasir Bora, “Türkiye’nin en önemli ekonomi ödülleri arasında yer alan bu törende ödüllendirilmekten mutluluk duyuyoruz. Bursagaz olarak faaliyetlerimizi hem Bursa’mız hem de Türkiye’nin ekonomik kalkınma hedefleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Kurumlar vergisi kategorisinde ikinci sırada yer almamız, ekonomiye sağladığımız katkının en önemli göstergelerinden biri oldu” diye konuştu.

BTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen törene,Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bursa Valisi YakupCanbolat, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Efkan Ala, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, iş insanları ve çok sayıdadavetli katıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riy…