Home GÜNCEL Gemlik’te akıl ve zekâ oyunları sınıfı açıldı

Gemlik’te akıl ve zekâ oyunları sınıfı açıldı

- Guncellenme Tarihi: 26 Aralık 2018 20:26
5 min read
Gemlik’te akıl ve zekâ oyunları sınıfı açıldı için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi tarafından 11 Eylül İlkokuluna kazandırılan Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Adnan Uluğ’un yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren 11 Eylül İlkokulu Okulu Müdürü Abdülillah Bilir, Gemlik Belediyesinin eğitime ve öğretime yönelik olarak hayata geçirdiği yatırım ve hizmetle ilçede eğitim çitasının yükseldiğini söyledi. Akıl ve Zekâ Oyunları sınıfında öğrencilerin öğrenirken eğlenebileceğine dikkat çeken Bilir, çevreci etkinlikler, atık yağ ve atık pil toplama projelerini de desteklediklerini kaydetti. Gemlik Belediyesi tarafından okulun bahçesinde yaptırılan Naim Süleymanoğlu Spor Salonunun tamamlanarak hizmete girecek olmasından dolayı duyduğu heyecanı dile getiren Bilir, “Gemlik Belediyemize ve özellikle Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuza yapılan bu yatırım, öğrencilerimizin geleceği için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran da, çağdaş eğitimin parçası olan Akıl ve Zekâ Oyunları sınıflarının öneminden bahsederek, “Akıl ve zekâ oyunları ile öğrencilerimizin vakitlerini daha verimli geçirmelerini sağlarken aynı zamanda okullarını sevmelerini, bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimleri de destek olmuş oluyoruz” dedi. Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfının öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Duran, eğitim ve öğretime büyük hizmetler ve yatırımlar yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, “Belediye olarak bütün imkânlarımızı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için seferber ediyoruz. Geleceğimizi şekillendirecek olan öğrencilerimize sonuna kadar güveniyor ve her koşulda onların yanlarında oluyoruz. Amacımız ülkemizin geleceğine yön verecek nesiller yetiştirmek” dedi. “Sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de çalışıyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, 11 Eylül İlkokulu bahçesine yapılan Naim Süleymanoğlu Spor Salonunu da kısa sürede tamamlayacakları müjdesini verdi.

Konuşmalarının ardından protokol eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Öğrenciler tarafından sevgi seliyle karşılanan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sorumlu öğretmenlerden bilgi alırken, öğrencilerle zekâ oyunları oynayıp sohbet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …