Home GÜNCEL Mansur Yavaş’tan Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyareti

Mansur Yavaş’tan Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 24 Aralık 2018 19:40
2 min read
Mansur Yavaş’tan Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyareti için yorumlar kapalı
0

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur  Yavaş, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Yavaş’ın CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme  yaklaşık 30 dakika sürdü.

Görüşmenin ardından partiden ayrılırken açıklamada bulunan Yavaş,  “Adaylığımın kesinleşmesinden sonra ilk defa CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyaretine geldik ve kendisine bize duyduğu güvenden  dolayı teşekkür ettik. Çalışmalara başladık, bunla ilgili de kısa bilgiler  verdik.” dedi.

Gazetecilerin, “Seçim kampanyanızda partiler arası koordinasyon nasıl  sağlanacak?” sorusuna Yavaş, “Bugün Anıtkabir ziyaretimize hem CHP İl Başkanı ve  il yöneticileri hem de İYİ Parti Ankara İl Başkanı ve ilçe yöneticileri katıldı.  Bundan sonra da ortak bir şekilde kampanyayı yürütmeyi planlıyoruz.” yanıtını verdi.

“Başka partileri de ziyaret edecek misiniz?” sorusu üzerine Yavaş,  “Evet, Saadet Partisi ve Demokrat Parti Genel Başkanını ziyaret edeceğim.” diye konuştu.

Mansur Yavaş, genel merkezden ayrılırken partililerle de bir süre sohbet etti.

Kaynak: www.milliyet.com.tr

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…