Home GÜNCEL MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Mehmet Yarar: “İnegöl örnek alınacak bir şehir”

MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Mehmet Yarar: “İnegöl örnek alınacak bir şehir”

- Guncellenme Tarihi: 21 Aralık 2018 10:48
3 min read
MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Mehmet Yarar: “İnegöl örnek alınacak bir şehir” için yorumlar kapalı
0

MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Mehmet Yarar, MÜSİAD İnegöl Şubesi yöneticileriyle birlikte Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Yarar, İnegöl’ün hem MÜSİAD’a hem Türkiye’ye örnek olacak bir şehir olduğunu söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesinin düzenlediği bir dizi program için Perşembe günü İnegöl’e gelen MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Mehmet Yarar, Belediye Başkanı Alper Taban’ı da ziyaret etti. MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ve yöneticilerinin de katıldığı ziyarette, Başkan Taban MÜSİAD heyetini makamında kabul etti.

İNEGÖL HEM MÜSİAD HEM DE TÜRKİYE İÇİN ÖRNEKTİR
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Mehmet Yarar, “22 yıl önce Şubemizin açılışını yaptığımız İnegöl’ümüzde olmaktan mutluluk duyuyoruz. İnegöl’ün inşallah çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. İnegöl sanayicisinin dünyaya açılma modelinin bir örnek olduğunu, İnegöl’ün örnek alınacak bir yer olduğunu her yerde söylüyoruz. Hem MÜSİAD için örnektir hem Türkiye için örnektir. İnegöl’ümüze gelmişken Belediye Başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Kendisine bundan sonraki süreçle ilgili de başarılar diliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise “MÜSİAD’ımızın Kurucu Başkanı ve beraberindeki İnegöl Şube Başkan ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum ziyaretlerinden dolayı. Şehrimizden ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. İnşallah bu akşam da MÜSİAD İnegöl Şubemizin organize ettiği güzel bir programla bu geceyi taçlandıracağız. Tabi şehrimize dair yaptıkları övgülerden dolayı da Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler de şehrimiz adına kendilerinden istifade etmeye çalışacağız” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…