Home GÜNCEL ‘Mobil başkan’ Özkan esnaf ile bir araya geldi

‘Mobil başkan’ Özkan esnaf ile bir araya geldi

- Guncellenme Tarihi: 20 Aralık 2018 16:24
3 min read
‘Mobil başkan’ Özkan esnaf ile bir araya geldi için yorumlar kapalı
0

‘Mobil Başkan’ sloganı ile yola çıkan, halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmek ve çevre sakinlerinin görüş ve önerilerini dinlemek için her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana ilçenin mevcut potansiyelini harekete geçirecek çalışmalara imza atan ve merkez– kırsal ayırt etmeksizin vatandaşlarla buluşmalarını kararlı bir şekilde sürdüren Özkan, pazar yerindeki esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek, karşılıklı sohbet etme imkânı buldu.

Bu tür ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğine dikkat çeken Özkan, güzel geri dönüşler aldıklarını söyledi.

Özkan, istişare kültürüne büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltecek çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimizle, Karacabey her yönüyle büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. İlçemizin daha da gelişmesi adına bu tür ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın taleplerini ve görüşlerini birebir öğrenme şansı yakalıyoruz” dedi.

Bu tür buluşmalara devam edeceğiz

 İlçedeki sorunları esnaf ve vatandaşlardan dinleyerek çözüm için harekete geçtiklerini dile getiren Başkan Özkan, bu buluşmalara devam edeceklerini kaydetti. Özkan, ‘Mobil Başkan’ sıfatıyla yola çıktıklarını dile getirerek, “Bu kapsamda sürekli halkımız ile buluşacağımızı ve birlikte olacağımızı belirtmiştik. Elimizden geldiğince her fırsatta vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Her tür öneri, talep ve düşünceleri ilk ağızdan dinlemek istiyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…