Home GÜNCEL AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız verdi

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız verdi

- Guncellenme Tarihi: 20 Aralık 2018 12:37
2 min read
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız verdi için yorumlar kapalı
0

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, yaklaşan 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi çalışmalarına hız verdi. Başkan Ufuk Ay, İlçe Yöneticileri, Önceki Dönem İlçe Başkanları, Yöneticileri, Mahalle Başkanları ve Teşkilat Mensuplarını aynı masada buluşarak 31 Mart seçimleriyle ilgili istişarelerde bulundu.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, 31 Mart seçimlerine odaklandı. Yerel seçimlere ‘AK Partiyle Mutlu Nilüfer’ sloganıyla hazırlanan Nilüfer İlçe Başkanlığı, seçimlerden başarıyla çıkmak için geçmiş dönem teşkilat mensuplarıyla istişare toplantıları düzenledi.

Toplamda 5 ayrı toplantı gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Ufuk Ay, “Hedefimiz Nilüfer’i aydınlık yarınlara taşımak. Bu doğrultuda İlçe Başkanlığımızda görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızla istişareli olarak hareket edeceğiz. Zaten bizleri diğer partilerden ayıran ve başarıya ulaştıran bu istişare kültürüdür” şeklinde konuştu.

Göreve geldiklerinde Nilüfer’in röntgenini çeken bir rapor hazırladıklarını hatırlatan Ufuk Ay, bu raporun seçim sürecinde kendilerin ciddi anlamda katkı sağlayacağını söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…