Home GÜNCEL İsa Söğüt Mustafakemalpaşa’da İYİ Parti aday adayı

İsa Söğüt Mustafakemalpaşa’da İYİ Parti aday adayı

- Guncellenme Tarihi: 13 Aralık 2018 20:12
3 min read
İsa Söğüt Mustafakemalpaşa’da İYİ Parti aday adayı için yorumlar kapalı
0

İYİ Parti’de 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı için İsa SÖĞÜT aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Türkiye İYİ olacak, Bursa İYİ olacak sloganı ile yola çıkan İyi Parti’de İl Başkanı Yahya BAHADIR ve İlçe Başkanı İhsan Keçeci ile Mustafakemalpaşa ve Bursalı vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programda katıldığı tanıtım toplantısında İsa SÖĞÜT Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

İsa SÖĞÜT, İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı ile ilgili İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, “Bursa’nın coğrafi olarak en büyük İlçemiz ilçesi olan Mustafakemalpaşa hizmet anlamında maalesef hak ettiği durumda değildir. Gerek ilçe merkezinde gerekse mahalleye dönüşmüş 110 köyünde asgari hizmetleri bile düzgün alamayan bir ilçede halka hizmet aşkıyla göreve talip olduk. İlçemize hizmeti İYİ Parti’nin çatısı altında mümkün olacağını kanaatimizle aday adayı olduk” dedi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yahya BAHADIR “31 Mart’ta yapılacak seçimler 16 yıllık AKP iktidarının ve 15 yıllık AKP Belediyeciliğinin ciddi manada sorgulanacağı bir seçim olacaktır. Milletimizin teveccühü ile girdiği ilk seçimden tüm engellemelere rağmen başarıyla çıkan İYİ Parti gireceği ilk yerel seçimlerde de başarılı olacaktır. Artık Bursa halkımızı İYİ belediyecilikle tanıştırma zamanı gelmiştir” dedi

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…