Home GÜNCEL Ergün Koç Karacabey’de İYİ Parti’den Belediye Başkan aday adayı

Ergün Koç Karacabey’de İYİ Parti’den Belediye Başkan aday adayı

- Guncellenme Tarihi: 13 Aralık 2018 20:29
2 min read
Ergün Koç Karacabey’de İYİ Parti’den Belediye Başkan aday adayı için yorumlar kapalı
0

İYİ Parti’de 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Karacabey Belediye Başkanlığı için Ergün KOÇ aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Türkiye İYİ olacak, Bursa İYİ olacak sloganı ile yola çıkan İyi Parti’de İl Başkanı Yahya BAHADIR ve İlçe Başkanı Erkan ÖNEN ile Karacabey ve Bursalı vatandaşların yoğun katılım gösterdiği tanıtım toplantısında Karacabey’e yıllarca gerek bürokrat gerekse belediye başkanı olarak hizmet etmiş Ergün KOÇ Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

Ergün KOÇ, İYİ Parti Karacabey Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı ile ilgili İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “Yıllarca devletin her kademesinde çalışarak hizmet ettim. 2 dönem de nasip oldu Karacabey ilçemize belediye başkanı olarak hizmet etmeye çalıştım. Karacabey halkıyla bütünleşerek, dertlerine deva olmak ilçemize ve de bu bölgeye bir dönem daha hizmet etmek arzusuyla bu göreve talip oldum. İYİ Parti kervanında İYİ’lerle beraber Karacabey’e hak ettiği hizmetleri getireceğime buradan söz veriyorum ” dedi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yahya BAHADIR “Yerel Seçimler ile ilgili aday adaylık başvurularının devam ettiği bu süreçte birçok ilçemizde birden fazla aday adayı bu hizmette bende varım diyerek başvuru yapmış Bursa’ya hizmete talip olmuştur. Başvuruların bu denli çok olması İYİ Parti’ye olan teveccüh ve güvenin göstergesidir” dedi

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

İnegöl Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 7’den 77’ye herkese bayr…