Home GÜNCEL Engelli öğrenciler ürettikleri birbirinden güzel ürünleri sergiledi

Engelli öğrenciler ürettikleri birbirinden güzel ürünleri sergiledi

- Guncellenme Tarihi: 3 Aralık 2018 17:17
2 min read
Engelli öğrenciler ürettikleri birbirinden güzel ürünleri sergiledi için yorumlar kapalı
0

Bursa’da eğitim gören engelli öğrenciler eğitim gördükleri okullarda ürettikleri birbirinden güzel ürünleri açtıkları sergide vatandaşın beğenisine sundu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle düzenlenen etkinlikte Hacı Mehmet Zorlu Özel Eğitim Meslek Okulu, Hacı Saide Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu Bursa Organize Sanayi Bölgesi ve Yıldırım Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşen organizasyonda eğitim gördükleri okullarda çeşitli ürünler üreten engelli öğrenciler bu ürünleri Organize Sanayi Hizmet Binasında açılan sergide ziyaretçilerin beğenisine sundu. Engelli öğrencilerin adeta işinde mahir ustaların eserleriyle yarışacak kadar güzel yaptığı ürünlerin bulunduğu sergiyi gezenler ise hayranlıklarını gizleyemedi.

Gerçekleşen programda konuşan Türkan Zorlu, “Zorlu Vakfı ve ailesi olarak birçok eğitim ve öğretim kurumunun yapılmasına katkı sağladık. Ama beni Bursa’ya yaptığımız bu okullar kadar mutlu eden ve gözümü yaşartan başka kıymetli bir eser yoktur. Çünkü içindekiler bizim için çok kıymetli ve çok özel çocuklar, ülke nüfusunun yüzde 12.29’u engelli bu büyük bir oran. Çocuklarımız için bu okullardan daha çoğuna ihtiyacımız olduğu bir gerçektir” dedi.

Kaynak: İHA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…