Home GÜNCEL Mustafa Esgin, Sancaktepe’de şehit olan askerin ailesini ziyaret etti

Mustafa Esgin, Sancaktepe’de şehit olan askerin ailesini ziyaret etti

- Guncellenme Tarihi: 30 Kasım 2018 20:05
2 min read
Mustafa Esgin, Sancaktepe’de şehit olan askerin ailesini ziyaret etti için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, İstanbul Sancaktepe’de düşen askeri helikopterde şehit olan Bursalı Kara Pilot Üsteğmen Aykut Yurtsever’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Önceki gün son yolculuğuna uğurlanan Bursalı şehit Kara Pilot Üstteğmen Aykut Yurtsever’in Nilüfer’in Karaman Mahallesi Afacanlar Sokak’ta bulunan baba ocağını ziyaret eden Milletvekili Mustafa Esgin, şehidin babası Ayhan Yurtsever, annesi Ayşegül Yurtsever, kardeşi İlyas Yurtsever ve şehidin eşi Şebnem Yurtsever’e başsağlığı dileklerinde bulundu.

Acılı babanın ellerini bir an olsun bırakmayan Milletvekili Mustafa Esgin, “Acımız çok büyük, sözün bittiği yerdeyiz. Fakat şehitlerimiz son ana kadar gerçek bir kahraman ve fedakâr bir Türk askeri olduğunu bütün Türkiye’ye gösterdiler. Helikopterin düştüğü alanın çevresinde yüzlerce konut olmasına rağmen onlar zor durumda bile helikopteri küçücük bir arsaya indirerek büyük bir faciayı önlediler. Allah şehitlerimizden razı olsun. Türkiye onları unutmayacak. Bizlere düşen şehitlerimizin adını ve kahramanlıklarını sonsuza dek yaşatmak ve onlara her daim dualar etmektir” dedi.

Kaynak: İHA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…