Home GÜNCEL Karacabey Belediyesi Kreş ve Çocuk Bakımevi törenle hizmete açıldı

Karacabey Belediyesi Kreş ve Çocuk Bakımevi törenle hizmete açıldı

- Guncellenme Tarihi: 30 Kasım 2018 20:00
2 min read
Karacabey Belediyesi Kreş ve Çocuk Bakımevi törenle hizmete açıldı için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi’nin Esentepe Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Kreş ve Çocuk Bakımevi törenle hizmete açıldı.

Karacabey Belediyesi Kreş ve Çocuk Bakımevi’nin açılışına Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Çocuk Bakımevi Müdürü Zülbiye Aytı, “Okulumuzun misyonu; öncelikle çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri bir kurum olması. Ş uanda 32 öğrencimiz var. Kreşimiz 3-6 yaş çocuklara tam gün eğitim vermekte. Bunun içinde bahçemizde organik tarım, mutfak, faaliyetleri, sanat faaliyetleri, yakın çevreye geziler, belirli günlerde yüzme ve jimnastik yanı sıra İngilizce eğitimi veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetlerinden biri olan Kreş ve Çocuk Bakımevi’ni hizmete açmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ” Sosyal tesis olarak atıl durumda olan bu binayı yaptığımız protokolle minik öğrencilerimize ve ailelerine hizmet eden bir kurum haline getirdik. Bu tür kurumlara ihtiyaç var. Çalışan anneler, babalar ve ebeveynler dolayısıyla çocukların gündüz zamanlarını güvenlikli bir şekilde geçirecekleri ve okul öncesi eğitimini alacakları ortamlara ihtiyaç var” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…