Home GÜNCEL Güven Günsan, yerel yönetimde Meclise talip oldu

Güven Günsan, yerel yönetimde Meclise talip oldu

- Guncellenme Tarihi: 30 Kasım 2018 19:53
3 min read
Güven Günsan, yerel yönetimde Meclise talip oldu için yorumlar kapalı
0

Tedaş ve UEDAŞ Müdürü olarak 25 yıl hizmet ettiği Mudanya’da bu yıl emekliye ayrılan Güven Günsan, Ak Parti Mudanya Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına başvurdu.

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’nda 31 Mart 2019 yerel seçimleri için belediye meclis üyeliğine aday adaylıklarına yönelik başvurular sürüyor. Aslen Vanlı olup, 1986 yılında başladığı memuriyet hayatını 25 yaşında geldiği Mudanya’da 2018 yılına kadar sürdürerek UEDAŞ’tan emekli olan eski İşletme Şefi Güven Günsan, AK Parti’den Mudanya Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusuna bulundu. Başvuru belgesini ve kayıt işlemlerini tamamlayan Günsan, dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal’a teslim etti.

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ EKİBİNE TALİBİM”

Mudanya’da enerji sektöründe kimseyi ötekileştirmeden özveriyle çalıştıklarını belirten Güven Günsan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gönül belediyeciliğindeki ekibine dahil olmak üzere yola çıktığını söyledi. Amacının siyaset değil hizmet yapmak olduğunu ifade eden Günsan, “Mudanya’nın sorunlarını çok iyi bilen bir arkadaşınız ve kardeşiniz olarak verilecek görevleri layıkıyla yapmaya çalışacağız. Burada önemli olan ekiptir. Aday olmaktan ziyade görevi devraldıktan sonra layıkıyla yapabilmek önemlidir. Ben bunu 30 yıl boyunca yaptığım görevde yaşadım. Şimdi seçilecek başkanla birlikte görevimizi en iyi şekilde yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal ise, ilçeye uzun yıllardır hizmet eden Günsan’ın bundan sonraki hayatında Ak Parti çatısı altında sürdürecek olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Aday adaylığı müracaatı bu işin ilk adımıdır. Allah hayırlısı neyse onu etsin. Bu müracaatın kendisine, ailesine ve Ak Parti camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…