Home GÜNCEL Gemlik alışveriş fuarı kapılarını açtı

Gemlik alışveriş fuarı kapılarını açtı

- Guncellenme Tarihi: 29 Kasım 2018 21:21
6 min read
Gemlik alışveriş fuarı kapılarını açtı için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gemlik TSO, Gemlik Ticaret Borsası ve Gemlik Kent Konseyi iş birliğiyle, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında 28-29-30 Kasım tarihleri arasında Gemlik Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşecek olan “Gemlik Alışveriş Fuarı” kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Fuarın açılışı Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, fuarın Gemlik halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, destek veren herkese teşekkür etti.

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak da, Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye tam destek verdiklerini belirterek, ülke olarak birlik ve beraberlik içinde sıkıntılı günlerin aşılacağını söyledi. Kapalı Pazar Yerini Gemlik’e kazandırdığı için Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a da teşekkür eden Tak, organizasyonun ilçe halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, geçtiğimiz hafta evinin önünde hunharca öldürülen Gemlik’in tanınan esnaflarından Günay Torun’a rahmet dileyerek başladığı konuşmasında, “Enflasyonla Topyekûn Mücadelede Gemlik’in halkının devletinin yanında olduğunu söyledi. “15 Temmuz’da demokrasimize ve milli iradeye saldırı da tek yumruk olan milletimiz, bugün de ekonomi ile birlik ve beraberliğimize saldırı da bulunanlara izin vermeyecektir” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Ülkemizi Çanakkale’de, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yıkamayan mihraklar, çeşitli ekonomik oyunlarla ülkemiz üzerindeki oyunlarını sürdürüyorlar. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke ve mutlaka bu sıkıntılı günleri de atlatacaktır. Bizler her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hiçbir güç ülkemize diz çöktüremez” dedi. Bu yıl ilki düzenlenen Alışveriş Fuarının Gemlik halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti.

Son olarak söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş da, “Esnaf ve Sanatkârların ülkenin bel kemiği olduğuna vurgu yaparak, Enflasyonla Topyekûn Mücadelede Gemlik halkının dik bir duruş sergilediğini söyledi. Fuarın Gemliklilere hayırlı olmasını dileyen Karakuş, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından fuarın açılış kurdelesi kesilerek birlikte stantlar gezildi. Fuarda oyuncaktan, zücaciyeye, giyim ürünlerinden mutfak gereçlerine kadar birçok ürün indirimli fiyatlarla vatandaşların beğenisine sunuldu. Çok sayıda vatandaşın stantlara gelerek alışveriş yapması satıcıların yüzünü güldürdü.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …