Home GÜNCEL AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman seçim sürecini başlattı!

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman seçim sürecini başlattı!

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2018 20:43
7 min read
AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman seçim sürecini başlattı! için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Alinur Aktaş ile birlikte düzenlediği basın toplantısıyla 31 Mart seçim sürecini başlattı.

Milletvekilleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısında AK Parti’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı basına ve kamuoyuna tanıtıldı. Seçim çalışmalarının startını veren AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği adaylığı için gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. Büyükşehir ve 17 ilçe için toplamda 176 aday adayının başvuru yaptığı AK Parti’de adayların centilmence yarıştıklarını vurgulayan Salman, sürecin partinin kardeşlik hukuku içerisinde geçtiğini kaydetti. AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “Temayüllerimizi ve anket çalışmalarımızı yaptık. Genel merkezimiz istişarelerde bulundu. Temayülde teşkilatımızın öneri ve fikirlerini, anketlerle de kamuoyunun görüşlerini aldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Haliç Kongre Merkezi’nde 40 ilin belediye başkan adayları açıklandı. Bizde Bursa Teşkilatı olarak oradaydık. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Alinur Aktaş’ı tebrik ediyor ve yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Rabbim yolunu açık etsin

Ortak akıl, istişare ve kamuoyuyla sürecin yürütülmesinin önemli olduğuna inanan İl Başkanı Ayhan Salman, “Başkanımız 1 yıllık süreç içerisinde hem teşkilatıyla olan ilişkilerinde hem de kamuoyunda tutum ve davranışlarıyla güzel çalışmalara imza attı. Önümüzdeki yıl seçildiği andan itibaren teşkilatımızla ve Bursalılarla, Cumhurbaşkanımızın hedefleri ve beklentileri doğrultusunda en iyi işleri yapacağına inanıyoruz. Başkanımız Alinur Aktaş da belediye başkanlığı sürecinde teşkilatına olan ilgisini her zaman göstermiş, vatandaşla olan sempatik duruşuyla da takdir kazanmıştır. Rabbim yolunu açık etsin” dedi.

Aday gösterilmek onur verici

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Alinur Aktaş, “Canla başla mücadele ettiğimiz, kol kola yürüdüğümüz teşkilatımızla aday gösterilmek benim için aday gösterilmek şeref ve onurdur” dedi. 2 buçuk yıl AK Parti İnegöl İlçe Kurucu Üyeliğinin ardından 14 yıldır belediye başkanlığı yapan Alinur Aktaş, “1 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla ve Belediye Meclisi’nin onayıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını sevk ve idare etmek üzere görevlendirildim. 17 ilçemizin tamamını 24 saat çalışarak tanımaya, anlamaya, problemlerine acil çözümler getirmeye çalıştık” dedi. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleriyle ilgili detaylı bilgiler veren Başkan Alinur Aktaş, şehri yüksek teknoloji, nitelikli sanayi ve özellikle de turizm alanında büyütmeyi arzu ettiklerini söyledi. 31 Mart tarihinin çok önemli bir nirengi noktası olduğunu ifade eden Aktaş, “Çünkü 31 Mart sonrasında 4.5 yıl genel, 5 yıl da yerel seçim yok ve bizim çok hızlı koşmamız gerekiyor. Hiçbir mazeretimiz olamaz. Bir taraftan belediye hizmetleri devam ederken diğer taraftan geleceğe çok daha iyi hazırlanmak için adaylık sürecini en verimli şekilde değerlendireceğiz. Bu konuda destek olan tüm teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

DOSAB ve DOSABSİAD Geleneksel İftar Programında Bir Araya Geldi

DOSAB ve DOSABSİAD tarafından bu yıl da gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeği programın…