Home GÜNCEL Ali Özkan Vali Canpolat’a Karacabey’i anlattı

Ali Özkan Vali Canpolat’a Karacabey’i anlattı

- Guncellenme Tarihi: 22 Kasım 2018 21:36
2 min read
Ali Özkan Vali Canpolat’a Karacabey’i anlattı için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa ValisiYakup Canpolat ileBursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Özkan gerçekleştirdiği görüşmelerde, Karacabey’in tarihi ve turistik değerleri ile projeleri hakkında bilgiler verdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa ValisiYakup Canpolat ve Bursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Ali Özkan, Bursa’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vali Polat ile İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Saraç’a, Karacabey’in tarihi ve turistik değerleri ile projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Karacabey’e davet

Bursa’daki görüşmelerde ilk olarak Vali Canbolat ile bir araya gelen Özkan, kendisine görevinde başarılar dilerken, Vali Canbolat’ı Karacabey’in güzelliklerini keşfetmeye davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Canbolat da en kısa zamanda Karacabey’i gelmek istediğini belirterek, ziyaretlerinden ötürü Ali Özkan’a teşekkür etti.

Özkan’ın ikinci durağı ise Bursa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç oldu. Özkan bu ziyarette de Tuğgeneral Saraç’a yeni görevinde başarılar diledi.

Özkan ziyaretinde, Saraç’a Karacabey’den bahsederek kendilerini ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini gezmeye davet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…