Home EĞİTİM Yurtdışı deneyimi yaşarken İngilizce öğrenin

Yurtdışı deneyimi yaşarken İngilizce öğrenin

- Guncellenme Tarihi: 20 Kasım 2018 14:23
7 min read
Yurtdışı deneyimi yaşarken İngilizce öğrenin için yorumlar kapalı
0

Yurtdışına çıkmak, sanırım her insanın emellerinden biridir.

Farklı kültürleri tanımak, tarihin farklı sahalarını incelemek veya değişik kültürlerin yaşayış biçimlerinden esinlenerek belki de hayata bakış açısını değiştirmek isteyenlerin sayısının azınlıkta olmadığını söylemek gerek. Yurtdışı deneyimi yaşayan insanların bakış açılarında büyük değişimler olur. hayata daha farklı bakarlar, insana daha farklı bakarlar ve tarihe daha değişik açılardan bakarlar. Kendi ülkesi sınırları dışına çıkmamış ve değişik yaşam biçimleri hakkında bilgi sahibi olmamış insanların bakış açısı ise daha dar olur. Deneyimlere bir yenilik eklerken bir de yabancı dil öğrenmek isteyen insanlar da vardır. bunlar da araştırma yaparak en iyi şekilde nerede yabancı dil eğitimi alabileceklerini araştırdıktan sonra karar verirler. İngilizce dilini öğrenmek için mesela onlarca alternatif vardır. Amerika, İrlanda, İngiltere, Yeni Zelanda, Kanada veya Malta Cumhuriyeti… Genel olarak Malta ve Yeni Zelanda dışında kalan ülkeler gidilmiş veya en azından tanınmış ülkelerdir ama Malta, son zamanlarda yıldızı parlayan bir ülke olduğu için daha az bilinmektedir. Eğitim konusuna gelince ise “az” olan seviye bir hayli yükseklere çıkabiliyor. Malta dil okulları kaliteli eğitimleri ve eğitmenleri ile hizmet veren kurumlardır, burada eğitim görenler, hem yurtdışı deneyiminde farklı bir kıvamı yakalayabiliyorlar hem de daha kısa sürede yabancı dil öğrenmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Resmi dili Maltaca olmasının yanında ülke halkının çoğunluğunun İngilizce bilmesi, buraya eğitim almak için gelenlere güzel bir deneyim ve fırsat kapısını aralıyor.

Gezerken öğrenin

Küçük bir adalar ülkesi olan Malta, nüfus bakımından Türkiye’nin bazı illeri büyüklüğündedir. Hatta İstanbul’un bazı ilçeleri bile ülkenin nüfusundan daha kalabalıktır. Yani sükûnet, sessizlik ve doğanın büyüklüğü, insan sayısından daha fazladır burada. Böyle bir yerde yaşamak elbette ki hem güzel hem de ayrıcalıklı bir durumdur. Sessizliği ve sakinliği seven, doğa ile iç içe yaşamaya heves edenler için kesinlikle önerilebilecek bir ülke olan Malta, farklı özellikleri değerlendirildiğinde, ilerleyen hayat sürecinde pozitif menfi çıkarlara da dönüşebilen bir yer olma özelliğini gösterebiliyor. İngilizce dil eğitiminin gerekliği ve avantajları hakkında daha önce mutlaka birçok makale okumuş ve dil okulları hakkında detaylı bilgilere mutlaka ulaşmışsınızdır ama Malta dil okulları diğer ülkelerdeki dil okullarına göre daha az bilinmesinden dolayı tanıtımı en çok hak eden kurumlardır. Aslında son yıllarda ülkemizden bir hayli talebin bulunduğunu söyleyebiliriz fakat genel olarak bir Amerika veya Kanada kadar popüler bir ülke olmadığı için adından daha az söz ettirir. Doğa ve çevre güzelliğinin bir arada yaşandığı Malta’da gezerken yabancı dil öğrenmek gerçekten de tarif edilemez bir hazdır. Bu nedenle kesinlikle dil eğitimi almak istiyorsanız ve tercihiniz de yurtdışından yana ise bence Malta’yı es geçmeden tercihlerinizin ilk sıralarına almalısınız.

Malta dil okulları fiyatları

Elbette güzellikleri ile bir ülkeyi tanımlamak, ülkenin sahip olduğu değerler açısından önemlidir. Ama bir öğrenci için bundan da daha önemlisi, dil okullarının fiyatlarıdır. Malta, diğer ülkelere göre daha ekonomik bir ülkedir ve dil eğitiminde sunduğu imkânlar ve avantajlar bakımından diğer ülkelerle yarışabilecek seviyededir. Malta dil okulları fiyatları da yine diğer ülkelere göre daha ekonomiktir. Yani hem gezmek, hem turistik turlar düzenlemek ve aynı zamanda yabancı dil öğrenmek için ideal bir seçenektir. Yurtdışı dil eğitimi danışmanlığı konusunda başarılı olan firmamızı arayarak Malta ve dil okulları hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

https://alternatifecs.com/malta-dil-okullari/

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karatede 1 Altın 2 Bronz Madalya

Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün başarılı karatecileri, Kocaeli Ligi 3. ve final etabından …