Home GÜNCEL Cemil Aydın: “77 milyon borçlanma tutarını aşağı çekebiliriz”

Cemil Aydın: “77 milyon borçlanma tutarını aşağı çekebiliriz”

- Guncellenme Tarihi: 20 Kasım 2018 22:02
2 min read
Cemil Aydın: “77 milyon borçlanma tutarını aşağı çekebiliriz” için yorumlar kapalı
0

Cemil Aydın, bütçeler ile ilgili önerilerde bulundu. Aydın, ” Bazı müdürlüklerin bütçelerinden tasarrufa giderek ortaya çıkacak rakamı Sermaye Giderlerine (Yatırım Hesabı) aktarmalıdır” dedi.

MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bütçeler ile ilgili önerilerde bulundu. Aydın müdürlüklerden elde edilecek tasarrufların Bursa’ya katacağı katkılardan söz etti.

Aydın, “İş başına gelecek yeni siyasi irade dönemin hemen başında bazı müdürlüklerin bütçelerinden tasarrufa giderek ortaya çıkacak rakamı Sermaye Giderlerine (Yatırım Hesabı) aktarmalıdır. Hesaplarımıza göre bu rakam tahmini en az 35 milyon TL’dir. 2019 yılı bütçesinde gelir ve gider oranlarının gerçekleşmesinden ortaya çıkacak 77 milyon borçlanma tutarını aşağı çekeceği gibi, Bursa’mızın ihtiyacı olan Asfalt Fabrikasını kurmak Osmangazi Belediye Başkanlığına nasip olabilir. Ayrıca plan ve projeleri hazır olan Çekirge Meydan Dönüşüm Projesi için kamulaştırma başta olmak üzere ilk adımlar gerçekleşebilir” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…