Home GÜNCEL Vekil Özen, Osmangazi aday adaylarıyla buluştu

Vekil Özen, Osmangazi aday adaylarıyla buluştu

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2018 21:00
5 min read
Vekil Özen, Osmangazi aday adaylarıyla buluştu için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve Bosna Hersek Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen, AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adaylarıyla bir araya geldi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ev sahipliğinde Sümbüllü Bahçe Konağında gerçekleşen buluşmaya Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı. Osmangazi İlçesi için aday adaylığını açıklayan 20 aday adayıyla bir araya gelen Vekil Özen, tüm adaylara başarılar diledi.

Toplantıda konuşan Vekil Özen, her seçimin bir öncekinden daha önemli olduğunu belirtirken şunları söyledi: “Osmangazi, Türkiye’nin dördüncü büyük, Bursa’nın da lokomotifi olan bir ilçemiz. Böyle önemli bir ilçemizde Başkanlık yapmak isteyen siz değerli dostlarıma başarılar diliyorum. İlçe Başkanlığımıza ve teşkilatımıza da kolaylıklar diliyorum. Mustafa Dündar Başkanımız 2 dönemdir Osmangazi’de güzel işlere imza attı. Kendisine de hizmetleri için teşekkür ederim. Önemli bir sürece girdik. Kadere iman etmiş insanlarız. Neticede 1 arkadaşımız seçilecek. Ondan sonra da kim seçilirse seçilsin bu birliktelik sürecektir. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Kardeşlik hukuku içerisinde güzel bir süreç geçireceğimize inanıyorum. Hepinizin yolu açık olsun.”

“Bu sinerji sandığa yansıyacaktır”

Toplantıda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, cihan imparatorluğu Osmanlının kurucusunun adını taşıyan ilçede görev yapmanın önemli bir sorumluluk gerektirdiğini ve bu bilinçle görev yaptıklarını ifade etti. Osmangazi’deki çalışmalarını ulu şehir Bursa’nın ruhuna uygun olarak gerçekleştirdiklerini belirten Dündar, “Bu bilinç ve felsefe ile tarihi ve kültürel mirasımıza sahip çıkıyor, yaptığımız modern projelerle Osmangazi’yi geleceği taşıyoruz. Yaptığımız proje ve çalışmalarla da vatandaşlarımıza layık olmaya çalışıyoruz. Burada güzel bir birliktelik var. Bu sinerjiyle sandıkta yine güzel sonuçlar çıkacağına inanıyorum” dedi.

“Güzel birliktelik örneği”

Toplantının ev sahibi olan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ise Osmangazi’nin 2002 yılından bu yana bu davaya her zaman en büyük desteği verdiğini ifade etti. Cömez, “Osmangazi’de dün ve bugün olduğu gibi yarın da AK Parti bayrağı dalgalanmaya devam edecek. Bu yükün de üstesinden geleceğimize inanıyorum. Her zaman olduğu gibi partimize yine büyük bir teveccüh var. Bugün de burada güzel bir birliktelik örneği sergiliyoruz. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…