Home GÜNCEL Muhtarlardan Ali Yılmaz’a tam destek

Muhtarlardan Ali Yılmaz’a tam destek

- Guncellenme Tarihi: 16 Kasım 2018 14:42
7 min read
Muhtarlardan Ali Yılmaz’a tam destek için yorumlar kapalı
0

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali  Yılmaz  dün akşam Osmangazi İlçesi’nde  görev yapan muhtarlarla  bir araya geldi.

Osmangazi’de görev yapan bir grup muhtarın organizasyonunda  düzenlenen  Merinos Göl Park’daki İstişare Toplantısı ,AK Parti’nin aday belirleme sürecinde bu güne kadar bir aday adayı için  gerçekleşen en kapsamlı muhtarlar toplantısına sahne oldu.

 Osmangazi Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ile  muhtarların ve yardımcılarının tam kadro katıldığı  İstişare Toplantısı’nda  Osmangazi ilçesine yönelik sorunlar  karşılıklı olarak dile getirilip, çözüm yolları üzerinde fikir alış-verişinde bulunuldu. Toplantının açılış  konuşmasını yapan Osmangazi Muhtarlar Derneği  Başkanı İdris  Aydın,  aday adaylığı sürecinde bir partinin belediye başkan aday adayının kendilerini  tek tek ziyaretinin dışında  bir çatı altında toplayıp istişare mekanizmasını  çalıştırmasının yerel yönetim anlayışını da ortaya koyduğunu söyledi.

Büyüyen ve gelişen Osmangazi ‘de muhtarlar olarak sorunlarının da büyüdüğünü ve bu konuda  iletişim yollarının açık olmasını isteyen Başkan İdris Aydın  Ali Yılmaz’a, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

DENETİM GÖREVİ SİZİN

Ak Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz da yaptığı konuşmada,  muhtarları uç beyleri ve kentin  nabzını tutan en birincil mekanizmalar olarak nitelendirip “24 Haziran seçimleriyle beraber yeni bir sisteme  geçiş yaptık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yerelden yönetim anlayışıyla  insanı merkeze alan  yeni bir hükümet modeli. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’nın liderliğinde  Yeni Türkiye için hep beraber  bu yolda yürüyeceğiz” dedi.

 Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti:

“Beni iyi  tanıyorsunuz, ben de sizleri. Çünkü  bir önceki ilçe başkanı olarak sizlerle bu ilçede  beraber mesai yaptık. Sizlerin gayretini biliyorum ve her birinizin kalbi mahalleniz için atıyor ve hepinize bu kente koyduğunuz katkı için teşekkür ediyorum. Ben şimdi yeni bir yola çıkmış bulunuyorum. Osmangazi Belediye Başkanlığı için iddialıyım, kararlıyım. Ye ni Türkiye’nin hedefleri büyük. 2023, 2071 hedefleri var. Bu hedefleri yakalamamız ancak ve ancak kentlerin büyümesiyle, gelişmesiyle ve kalkınmasıyla gerçekleşir. Osmangazi ilçemizde pek çok ilden büyük bir ilçedir ve tarihi geçmişiyle, kültürüyle, doğusundan batısından kuzeyinden güneyinden, balkanlarından, Türki Cumhuriyetlerinden bu toprakları yurt edinen insanıyla, sanayisiyle, ticaretiyle büyük bir hazinedir. Bize düşen bu hazineyi işlemektir. Daha huzurlu, daha güvenli, daha yaşanılabilir ve  daha gelişmiş, sınırlarını aşan bir Osmangazi için  adayım. Halkın içinde ve halkla beraber, makam dışında sizlerle beraber bu kenti yönetmek için hizmete  talibim.Aramızda işbirliği olmazsa, iletişim olmazsa  siz de başarılı olamazsınız, ben de. Ak Parti belediyeciliğinin de temeli budur. Birlikte yönetim. Gönül belediyeciliği. Bu güzel ilçemizi ortak akılla yöneteceğiz, ve şimdi sizlerden rica ediyorum, seçilmem durumunda sizler beni denetleyeceksiniz. Bunu unutmayın.”

Yılmaz’ın konuşmasının ardından muhtarlar söz alarak yerel ve genel konulardaki sorunlarını ve  isteklerini belirttiler. Toplantı bitiminde  hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …