Home GÜNCEL Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkan Adaylığı startını DAĞ-DER’den verdi

Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkan Adaylığı startını DAĞ-DER’den verdi

- Guncellenme Tarihi: 13 Kasım 2018 16:48
5 min read
Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkan Adaylığı startını DAĞ-DER’den verdi için yorumlar kapalı
0

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz STK ziyaretlerinin ilkini üyesi olduğu DAĞ-DER’e yaptı.

Yerel seçim sürecinin başlamasıyla AK Parti’den Osmangazi Belediye Başkanlığına aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden olan bir önceki dönem Osmangazi ilçe Başkanı Ali Yılmaz, ilçe binasında adaylık başvurusunu yapar yapmaz soluğu DAĞ-DER’de aldı. Aynı zamanda üyesi olduğu DAĞ-DER’e ziyaret gerçekleştiren Ali Yılmaz ‘ı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Dernek binasında gerçekleşen ve geniş katılımlı buluşmada Başkan Aday Adayı Yılmaz, STK ziyaretleri kapsamında” ilk geldiğim yer burası” dedi ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Aslen Orhaneli doğumlu olduğunu ve dağ yöresinin çocuğu olarak hem bölgeyi hem de Bursa’yı çok iyi bildiğini söyleyen Yılmaz” Burada doğduk, burada ekmeğimizi kazanıyoruz ve buraya bir borcumuz var. Nedir o ? Hizmet. Kazandığımız, ürettiğimiz bu topraklara, memleketimize katkı koymak amacıyla yıllar önce yola çıktık ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın açtığı yolda ülkemizin kalkınma hamlesinde peşinden yürüyoruz. Şimdi Bursa’mıza daha iyi hizmetler yapabilmek amacıyla bu yolda yeni bir adım atmanın eşiğindeyiz” dedi.

BAŞKAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR EDERİZ

Aday adaylığı başvurusuyla Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın koltuğun talip olmadığının altını özellikle çizen Ali Yılmaz”Ben teşkilatın bir neferi olarak pek çok yönetim kademelerinde görev aldım, en son bu ilçede İlçe Başkanlığı yaptım ve belediye başkanımız Mustafa Dündar’la da çok uyumlu bir çalışmamız oldu. Kendisi Osmangazi’ye ve Bursa’ya projeleriyle katkı koymuş değerli bir başkanımız ve tabii ki dava arkadaşımız olarak partilimizdir. Kendisine teşekkür ediyorum, eğer partimiz bu makamda bir değişim içine girecekse o taktirde “ben de varım” diyerek yola çıkmış bulunuyorum, bayrağı daha yukarılara çıkarmak amacıyla bu anlamda göreve hazırım”. Diye konuştu.

Türkiye’nin 2023 vizyonunda önüne koyduğu hedefleri yakalamasının ancak ve ancak kentlerin yerelde kalkınma hamlesini başlatmalarıyla gerçekleşeceğini de söyleyen Yılmaz, “Türkiye’nin pek çok ilinden daha büyük Osmangazi İlçemizi 2023 perspektifiyle yönetmek, gelişen dünya düzeninde markalaştırmak adına yola çıktım ve bu yolda iddialıyım” diyerek, seçilmesi durumunda kenti ortak akılla yöneteceğini söyledi.

Yılmaz ilçedeki siyasi gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…