Home GÜNCEL Celil Çolak, Büyükşehire aday adayı olduğunu açıkladı

Celil Çolak, Büyükşehire aday adayı olduğunu açıkladı

- Guncellenme Tarihi: 12 Kasım 2018 17:43
4 min read
Celil Çolak, Büyükşehire aday adayı olduğunu açıkladı için yorumlar kapalı
0

Celil Çolak, Bursa Ak Parti İl binasında Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Çolak, “Üreten ve gelişen Bursa’ya üretken bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vermek için varız” dedi.

Ak Parti Nilüfer eski İlçe Başkanı, Ak Parti Nilüfer Meclis Üyesi Celil Çolak Bursa Ak Parti İl binasında Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Bursa’nın her köşesine hizmet etmek için bu onurlu göreve aday olduğunu belirten Celil Çolak, “Bursa’ya karşı hayallerimiz var. Bunları gerçekleştirmek için tarihini turizmin, sanayinin ve ticaretin merkezi olan Bursa’yı kentin tüm dinamikleri ile ortak akılda buluşarak yönetmek hedefiyle yola çıkmış bulunuyorum” dedi.

Çolak açıklamasına şu şekilde devam etti: “Yerel yönetimler alanında eğitim almış, mesleği icabıyla şehirlerin gelişimi ve kalkınması noktasındaki çalışmaları yakından incelemiş biri olarak 3 Milyon Bursalı hemşerimizin hayali olan Bursa’nın doğru ve vizyoner bir planlamayla 2023 yılına kadar gerçek olabileceğini düşüyorum.

Üreten ve sürdürülebilir gelişmeyi merkezine alan bir yönetim anlayışıyla Bursa’mızın her santimetrekaresine hizmet etmek istiyoruz çünkü Bursalı hemşerilerimizin her biri her hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır. Bursa’yı çok iyi bilen, kentin tüm ana sorunlarına hakim olan ve en önemlisi de bu sorunlar üzerine çözüm önerileri olan bir siyasetçiyim. Dolayısıyla kentim adına önemli adımları ve doğru kararları ortak akılla oluşturmak için adayım.

Şunu çok iyi biliyorum, “Adaletli olmayan payidar ve kalıcı olamaz”. O yüzden hizmetlerimizi ve vatandaşlarımıza yaklaşımımızda her zaman adaletli olacağız. Genel merkezimiz uygun görürse aday gösterilmem durumunda 2023 yılına kadar Bursalıların yaşam kalitesini her alanda yükseltecek 26 projeyi kamuoyuyla paylaşacağım.

Üretken bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Üreten ve gelişen bir Bursa hedefine, “İyi değil, en iyi” düsturuyla hizmet etmek için varız. Bu duygu ve düşünceler ile bugün burada benimle heyecanıma ortak olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…