Home GÜNCEL Osmangazi’de Kış Spor Okulları başlıyor

Osmangazi’de Kış Spor Okulları başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 30 Ekim 2018 12:21
3 min read
Osmangazi’de Kış Spor Okulları başlıyor için yorumlar kapalı
0

Çocukların fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine yardımcı olmak, boş zamanlarını verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen Osmangazi Belediyesi Kış Spor Okulları’nın 2018-2019 dönemi başlıyor.

Çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak durarak, bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak adına hayata geçirilen Osmangazi Belediyesi Kış Spor Okulları, geleceğin sporcuları için dolu dolu bir program hazırladı. Çocukların ve gençlerin sağlıklı bir birey olmaları için basketbol, judo, yüzme, bale, temel hareketlilik becerileri, mental aritmetik akıl oyunları, satranç ve drama kursu olmak üzere 8 farklı branşta, 2 dönem halinde gerçekleştirilecek spor okullarında eğitimler 10 Kasım tarihinde başlayacak. Dikkaldırım Spor Salonu, Akpınar Kültür Merkezi ve Demirtaş Yüzme Havuzu’nda düzenlenecek Osmangazi Belediyesi Kış Spor Okulları’na kayıt olmak isteyenler, 0224 243 73 43 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek.

Osmangazi Belediyespor Kulübü bünyesinde Mayıs ayına kadar devam edecek olan 2018-2019 dönemi Kış Spor Okulları’nda yaşları 3 ile 12 arasında değişen sporcular eğitim görecek. İlk dönemin 11, ikinci dönemin ise 12 hafta süreceği kış dönemi spor okullarına katılan çocuklar ve gençlere eğitim sonunda sertifika verilecek.

“Osmangazi’de her gün sporun tadına varın” diyerek vatandaşları kış spor okullarına davet eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak spora ve sporcuya yönelik ciddi yatırımlar yapıyoruz. Her yıl binlerce sporcuyu yetiştirerek, alt yapımıza kazandırıyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak ülkemizin geleceği olan gençlerin ve çocukların spor faaliyetlerine yönlendirilmesi için desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…