Home GÜNCEL Dostum takımı milli sporcusundan bir başarı daha

Dostum takımı milli sporcusundan bir başarı daha

- Guncellenme Tarihi: 22 Ekim 2018 14:52
5 min read
Dostum takımı milli sporcusundan bir başarı daha için yorumlar kapalı
0

Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) ve Nilüfer Belediyesi tarafından organize edilen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 3.Etap yarışmasında İnegöl Belediyesi Dostum takımı milli sporcusu ve hava sporları hocası İbrahim Dinçer genel klasmanda birinci oldu.

Bursa’da Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri’nde 19-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 3.Etap yarışması geniş katılımla gerçekleşti. Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonasında 31 Mart-01 Nisan tarihleri arasında Kayseri’nin Talas ilçesinde yapılan birinci etap yarışmaları ve 21-22 Temmuz tarihleri arasında İnegöl’de gerçekleştirilen ikinci etap yarışmalarından sonra düzenlenen 3. Etap yarışması büyük bir heyecana sahne oldu. Kıyasıya mücadelenin olduğu yarışmada olumsuz hava şartlarına rağmen yamaç paraşütçüler büyük bir özveri göstererek tamamladıkları yarışmada İnegöl Belediyesi Dostum takımı milli sporcusu ve hava sporları hocası İbrahim Dinçer genel klasmanda birinci oldu.

“DOSTUM SPORCULARININ BAŞARILARI BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 3.Etap yarışmasında elde edilen başarı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeye başlayan Dostum, alternatif doğa sporlarının çekim merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, bünyesindeki sporcular ile katılım gösterilen yarışlarda elde edilen başarılı sonuçlar dikkat çekiyor. Ayrıca İnegöl’ün tüm doğal güzelliklerinin ortaya koyulduğu Dostum’da sporcuların elde ettiği başarılar hem İnegöl’ün hem de Dostum adının duyurulması adına da önemli bir katkı sağlıyor. İşte son olarak Nilüfer ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 3. Etap yarışmasında Dostum takımı milli sporcusu ve hava sporları hocası İbrahim Dinçer’in genel klasmanda birinci elde etmiş olduğu birincilik bizleri ziyadesiyle mutlu etti” şeklinde konuştu.

“YAMAÇ PARAŞÜTÜNE İLGİ VE ALAKA HER GEÇEN DAHA DA ARTIYOR “
İnegöl’ün yamaç paraşütü konusunda önemli değerlere sahip olduğunu da belirten Taban, “Kıran yaylası üzerinde bulunan Aktaş Tepe 3 yöne uçuş imkanı veren 2222 rakımlı bir tepe. Bu özellikler Türkiye’de bu işin merkezi denilen bölgelerde dahi bulunmayan özellikler. Sporcuların da bu anlamda ilgi ve alakası her geçen gün artıyor. Bizlerde düzenlemiş olduğumuz organizasyonlar ile bu değerleri daha da ön plana çıkarmanın uğraşısını veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Taban son olarak, “Doğa sporlarının yeni çekim merkezi Dostum ile daha güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyor, güzel görüntülerin sergilendiği yarışlarda Dostum takımı milli sporcusu ve hava sporları hocası İbrahim Dinçer’i elde etmiş olduğu birincilikten dolayı tebrik ediyor, başarılarının bundan sonrada artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

109 Yıldır Aynı Gururla

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü münasebetiyle düzenlene…