Home GÜNCEL ANKET SONUÇLARINA GÖRE CHP MUDANYA’DA SON DURUM

ANKET SONUÇLARINA GÖRE CHP MUDANYA’DA SON DURUM

- Guncellenme Tarihi: 17 Ekim 2018 12:11
4 min read
ANKET SONUÇLARINA GÖRE CHP MUDANYA’DA SON DURUM için yorumlar kapalı
0

Yaklaşan yerel seçimler doğrultusunda www.bursasoylem.com sitemizde “Mudanya’da CHP’nin Belediye Başkan adayı olarak kimi görmek istersiniz?” soru başlıklı bir anket paylaşmıştık. Anketteki isimlerin CHP Bursa İl Başkanlığının Mudanya’da yaptırdığı anketle birebir aynı isimler olduğuna dikkat çekelim. Zira şu anda Engin Tokgöz, Erdal Aktuğ ve Hayri Türkyılmaz dışında aday adaylığı için resmi başvuru yapan başka bir isim yok. Keza aday adaylarının bu isimlerle kısıtlı kalmayacağı da kesin görünüyor.

Bir hafta süren ankette toplam 7.744 oy kullanıldı, katılımcılara yayınımız adına teşekkür ediyoruz.

Emir Ali Usta, Engin Tokgöz, Akın Poroy, Deniz Baykal, Sami Kahveci, Hayri Türkyılmaz, Erdal Aktuğ ve Hiçbiri seçeneklerinden 2.814 oyla Hiçbiri seçeneği birinci sırada yer aldı. Bu da demek oluyor ki; hiçbiri seçeneğini tıklayarak oy kullananların aklında başka bir isim var.

Diğer isimlere bakacak olursak;

Emir Ali Usta 2.414 oyla 2. sırada,

Engin Tokgöz 1.814 oyla 3. sırada,

Akın Poroy 314 oyla 4. sırada,

Deniz Baykal 163 oyla 5. sırada,

Sami Kahveci 118 oyla 6. sırada,

Hayri Türkyılmaz 99 oyla 7. sırada ve

Erdal Aktuğ 8 oyla 8. sırada yer aldı.

Esnaf Teşkilatları Başkanı Emir Ali Usta her ortamda aday değilim demesine rağmen neredeyse tüm anketlerde ismi birinci – ikinci sıralarda çıkıyor.

Mevcut Başkan Hayri Türkyılmaz’ın geçen yıl Mudanyalıların yüzde 90’ların üzerinde teveccüh gösterdiklerini söylediğini, önümüzdeki yerel seçimde ise oyunu katlayacağını ifade ettiğini biliyoruz. Bu kadar memnuniyet varsa CHP Mudanya’da aday adayı furyasının bu denli çok olmasını açıklamak da Hayri Türkyılmaz’a düşer. Aynı zamanda haber sitemizde yayınlanan anketin sonuçları da durumun Türkyılmaz’ın anlattığı gibi olmadığını gösteriyor.

Henüz Ak Parti’de ilçe başkanı Ahmet Murat Ünal dışında hiç kimse aday adaylığını dillendirmezken Mudanya’da çok çetin bir seçim geçeceği aşikar…

Mudanya ve Mudanyalılar için hayırlısını dileyelim…

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hakan Fidan: “Senin İçin Buradayız Gökhan…”

Son 10 yılda marka değerinde de ciddi kayıp yaşayan Mudanya’da yerel seçim tüm hareketlili…