Home GÜNCEL Türkyılmaz’dan Mudanya’nın hakkını savunan Yaşar Karagöz’ü susturma hamlesi

Türkyılmaz’dan Mudanya’nın hakkını savunan Yaşar Karagöz’ü susturma hamlesi

- Guncellenme Tarihi: 15 Ekim 2018 16:05
6 min read
Türkyılmaz’dan Mudanya’nın hakkını savunan Yaşar Karagöz’ü susturma hamlesi için yorumlar kapalı
0

Hayri Türkyılmaz, senelerdir Mudanyalıların hakkını savunan, Girit mahallesindeki yanlışlara dur diyen, halka ait olan alanların gaspına dur demeye çalışan ve bu uğurda savaşan Emekli Tümgeneral Yaşar Karagöz’e bu konularla ilgili yazdığı dilekçelere dur demek, Karagöz’ün dilekçe hakkını kısıtlamak amacıyla mahkemeye kısıtlama dilekçesi verdi. Bu olay sonrasında sosyal medya aracı Facebook üzerinden Hayri Türkyılmaz’a veryansın eden Karagöz, Hasan Aktürk zamanında da Mudanyalıların hakkını savunduğunu ve böyle bir muamele görmediğini belirterek, “Kısıtlansam ne olur ki, zira dilekçe yanlışlarla dolu. Bu siyasete yakışmadı. Kalan sürende daha başarılı, akılcı, hukuka uygun işler yapmanı dilerim” dedi. Ayrıca Karagöz, Hayri Türkyılmaz’ın kendisiyle ilgili dilekçe kısıtlama girişimine karşılık yüklü miktarda tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Paşa tazminatı Mehmetçik Vakfına bağışlayacağını ve dava kararının bir nüshasını da Belediyenin kapısına asacağını söylüyor.

Senelerdir Mudanyalıların hakkını savunan, Girit mahallesindeki yanlışlara dur diyen Karagöz, Türkyılmaz’a cevap olarak “Mütareke müze evi ve yakın çevresini , övündüğün Girit Mahallesini korumak için senden önce de senin zamanın da mütevazı mücadele verdim. Kafe işletmecilerinden küfürler hakaretler işittim. İşletmeci bir kadın hakkımda 4 kere uzaklaştırma kararı aldırdı, iftiralar attı. Bunlar bana hiç koymadı. Rantları kesiliyor diye cahilce tavır koyuyorlar dedim. Yasalar çerçevesinde hakkımı aradım. Hasan başkan zamanında da 1300 dilekçe verdim,15 bin fotoğraf yolladım buna rağmen bir ilgisizlik ve saygısızlık görmedim. Allah’ı var Hasan Aktürk de elinden geleni de yaptı” dedi.

Hayri Türkyılmaz’ın kurul kararlarını uygulamadığını belirten Karagöz, “Müze evi ve çevresi ile Girit Mahallesini Hasan beyden aldığından çok daha geri götürdün. Hiçbir kurul kararını uygulamadın. Fotoğraftaki gibi güler yüzlü, büyüklere saygılı, küçüklerine sevgili görünüyordun, ne oldu sana? Ağabey dediğin, parti’den milletvekili adayı olmuş bir büyüğüne dilekçe veriyor diye mahkemeye kısıtlama dilekçesi vermek de ne demek? Kısıtlansam ne olur ki.

Zira dilekçe yanlışlarla dolu. Sen Mudanya’da büyürken benim vatan için ne hizmetler verdiğimi biliyorsun Hayri Türkyılmaz. Bu sana yakışmadı. Hiçbir siyasetçinin de aklına bu kadar cinlik gelmemiştir. Ben senin rakibin değilim ki… Senin adına ve CHP adına üzüldüm. Aramızda taht kavgası yok ki… Ben senden kendim için bir şey istersem sakın yapma diye kaç defa söyledim. Sana bu aklı veren şahıs seni sevmeyen biri imiş bilesin. Sana teessüflerimi sunar kalan sürede daha başarılı, akılcı, hukuka uygun işler yapmanı dilerim. Kusur gördüğüm yerler için yine gerekirse yüzlerce dilekçe vereceğim” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …