Home GÜNCEL İznikspor’da hedef BAL Ligi

İznikspor’da hedef BAL Ligi

- Guncellenme Tarihi: 12 Ekim 2018 10:02
3 min read
İznikspor’da hedef BAL Ligi için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik Spor’un yeni transferlerini ağırladı. İznik Spor yeni sezona 9 yeni transferle başlayacak.

2018-2019 sezonunu hazırlıklarını tam gaz sürdüren İznik Spor “O sene bu sene” sloganıyla yeni sezonda iddialı bir sezon geçireceklerini açıkladılar.9 takımdan 9 yeni transfer gerçekleştiren İznik Spor antrenmanlarına da aralıksız devam ediyor.

İznik Spor’un yeni transferleri Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Sargın ile tanışan yeni futbolcular burada yeni dönem sözleşmelerini de imzaladılar.

İznikspor Kulübü Başkanı Gökhan Demir açıklamasında “2018-2019 sezonunda 9 yeni transfer ile iddialı bir sezon geçireceğiz. Bu sezon ilk olarak Alanyaspor’dan Osman Tuna, Didimspor’dan Metin Tura, Çanakkale Spor’dan Yavuz Demir, Yenişehirspor’dan Serhat Binici ve Yalovaspor’dan Hakan Alpyürek’i takımımız renklerine kattık.Son olarakta Kasımpaşa Spor’dan kaleci Atakan Erman, Göztepe Spor’dan Kanat oyuncusu Mesut Günaydın, Ankaragücü Spor’dan forvet oyuncusu Mert Pamukkaya, Gülbahçe Spor’dan kanat oyuncusu Abdulhamit Parıltı’yı yeşil beyaz renklere bağladık.15 Ekim de başlayacak yeni sezon için çok sıkı çalışıyoruz.Bu vesile ile tüm takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

SARGIN “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ MAÇLARA DAVET EDİYORUZ”

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “İlçemizin sporun her alanında temsil edilmesi için belediyemiz olarak canla başla çalışıyoruz. Gerek su sporları, gerek salon ve saha sporları olmak üzere birçok branşta İznik ismi yankılanıyor. Ben bu vesile Yeni sezonda takımımıza başarılar dilerken, tüm hemşehrilerimizi şehrimizin takımına sahip çıkarak maçlarda destek olmaya davet ediyorum.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…