Home GÜNCEL Bursa’da ‘Çökertme 1’ operasyonu

Bursa’da ‘Çökertme 1’ operasyonu

- Guncellenme Tarihi: 12 Ekim 2018 11:20
2 min read
Bursa’da ‘Çökertme 1’ operasyonu için yorumlar kapalı
0

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Akşehirdeki huzur ve güven ortamının daha iyi şartlarda devam etmesi için 600 polis memuruyla ‘Çökertme 1’ uygulaması yaptı. Bursa’nın merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçelerine bağlı çok sayıda mahallede yapılan uygulamaya özel harekat polisi de katılırken uygulama havadan da görüntülendi.

Sabah saatlerinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Emniyet Müdürü Osman Ak, akşam saatlerinde de mahallelerde huzur uygulaması yaptı. Uyuşturucu ile mücadelede olduğu gibi adi suçlarla da mücadele eden emniyet güçleri şüpheli şahısların kimliklerini kontrol ederek arabalarda arama yaptı.

Uygulama 2 ayrı drone ile havadan da görüntülendi. Uygulamada toplam 436 şahıs ile 104 araç incelendi. Uygulamada aynı zamanda bir miktar esrar, metamfetamin ve bonzai de ele geçirilirken uyuşturucu madde kullandığı tespite edilen 8 şahıs hakkında adli işlem yapıldı. 

‘Çökertme 1’ ismiyle yapılan huzur uygulamasında park ve bahçeler ile kıraathaneler de kontrol edildi. Polis ekipleri vatandaşları uyuşturucu konusunda duyarlı olmaya davet ederek narkotem ihbar hattı ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Kaynak: www.bursadabugun.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …