Home EKONOMİ Yunus Aydın’dan Vişne Çarşı isyanı!

Yunus Aydın’dan Vişne Çarşı isyanı!

- Guncellenme Tarihi: 10 Ekim 2018 16:32
4 min read
Yunus Aydın’dan Vişne Çarşı isyanı! için yorumlar kapalı
0

Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın sosyal medya aracı Facebook üzerinden Gürsu’da yaşanan sıkıntılardan söz etti. Şehrin doğu yakasına canlılık getireceğinden emin oldukları Vişne Çarşısı ile ilgili konuşan Aydın, “Bizi anlayan bir Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri olmalı yoksa Vişne Çarşı projemiz hayal olarak kalacak” dedi.

Aydın, “Gürsu’nun ve şehrin doğu yakasının kaderini değiştirecek, çarşısı, alışveriş merkezleri ve ticari alanı ve konutları olan bir proje ortaya koyduk. Aynı zamanda 5 yıldızlı oteli ve sosyal tesisleri bulunan bu projeye şahsım olarak çok emek verdim. Bu proje süresince 3 Belediye Başkanı değişti, 2 seçim dönemi geçti. Maalesef Meclis üyesi olarak seçilen bazı arkadaşlara anlatma maharetini gösteremedik onlar da anlama maharetlerine dayalı olarak veya başka amaçlarla anlamadılar.Seçilmiş insanın görevi hizmettir. Fakat ülkemizdeki demokrasiye bakış açısı bizim oğlan, bizim köylü Meclis üyesi olsun şeklinde. Bu bakış açısının faturasını gelecek nesiller ödüyor. Ben 1 yıl iktidarda ilçe başkanlığı, beş yıl İl Genel Meclis Üyeliği yaptım. OSB’nin fikrini ortaya koyup kurdum. Gürsu’ya sebze meyve hali kazandırdım, şimdi yerinde yeller esiyor. Kombine tesislerini ve hayvan pazarını Gürsu’ya getirdim. Hızlı tren Gürsu istasyonunun Gürsu’ya koyulması için çok emeğim geçti sonra da kalması için her şeyi yaptım. Maalesef tüm bunları siyasi parti yöneticilerine anlatmak kolay olmadı. Saymakla bitmeyecek onlarca faaliyette bulunduk” dedi.

Sosyal medya aracı Facebook üzerinden sıkıntısını dile getiren Aydın, Bebek giyim ve çocuk giyim sanayicilerini OSB getirmeye başladık. Herkes tarafından desteklenen bir proje olduğunu görünce onları toptan satış ve teşhir merkezi olarak çarşı Vişne adını tescil ettirdik. Vişne caddesine en yakın OSB olarak şehrin doğu yakasında ticari canlılık getireceğine emin olduğumuz projeyi şimdi küçültmeye başlıyoruz.14 bin m2’lik bir OSB olarak bizi ve sıkıntılı olduğumuz konuları anlayacak Meclis üyeleri ve Belediye Başkanı seçilmesini umut ediyoruz. Böylelikle projeksiyon genişler ve hayalimizdeki projeye geçeriz yoksa OSB kendi alanında devam edecek. İsim hakkını aldığımız ÇARŞI VİŞNE projemiz hayal olarak kalacak. Kaybeden Gürsu, Kestel ve şehrin doğu yakası olacak… Ben demek mecburiyetinde kaldığım için üzgünüm fakat fazla mütevazı olunca gerçek zannediliyor…” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…