Home GÜNCEL Yöresel üreticilere sertifika verildi

Yöresel üreticilere sertifika verildi

- Guncellenme Tarihi: 10 Ekim 2018 12:07
3 min read
Yöresel üreticilere sertifika verildi için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri’ne katılan üreticilere katılım sertifikaları verildi.

Tüm yerel lezzetlerle birlikte etnografik malzemelerin iki gün boyunca vitrine çıktığı ‘Elimizden Yöremizden Sergisi’ bu yıl da ziyaretçi akınına uğradı.

43 iştirakçinin katılımı ile Adnan Menderes Meydanı’nda kurulan stantlarda yüzlerce ürün satışa sunulurken, sergiyi gezen vatandaşlar alış-veriş yapma ve yöreye has ürünleri yakından tanıma imkânı buldu.

‘Zenginliğimize sahip çıkıyoruz’

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, üretici ve alıcıyı buluşturan organizasyon sonunda üreticilere sertifikalarını takdim etti.

Stantları tek tek gezen Başkan Sadi Kurtulan, katılımcılara teşekkür ederek; “ Bu anlamlı etkinliğin asıl ev sahibi üreticilerimizdir. Verimli topraklarımız hünerli ellerin emeği ile zenginleşiyor. Bizlerde bu zenginliğe sahip çıkarak değerlerimizi tanıtmanın sorumluluğu içindeyiz. Bu yıl da gerçekten dolu dolu bir etkinliği geride bıraktık. Organik tarım ürünlerinden çeşitli hububata ve el sanatlarına kadar birçok değerimizi bu festivalde halkımızla buluşturduk. Yöremizde nelerin yetiştiğini, hangi doğal ürünlere ne kadar yakın olduğumuzu bir kez daha gördük. Çevre il ve ilçelerden sergiye gelen ziyaretçilerde yöremizin güzelliklerini görme imkânı buldu. Organizasyona destek vererek kültürümüzün tanıtılmasına güç katan üreticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…