Home GÜNCEL Ekrem Pamuk’tan ikna etmeyen açıklamalar!

Ekrem Pamuk’tan ikna etmeyen açıklamalar!

- Guncellenme Tarihi: 2 Ekim 2018 16:50
6 min read
Ekrem Pamuk’tan ikna etmeyen açıklamalar! için yorumlar kapalı
0

Uğur Dündar’ın Halk Arenası adlı programının Plaza16’da yapılamaması ile ilgili yaptığımız “Ekrem Pamuk CHP Bursa’nın ortasına neden dinamit attı?” başlıklı haberimize karşılık, Plaza16’nın sahibi Ekrem Pamuk’tan açıklama geldi. Pamuk açıklamasında, Halk Arenası programının rezervasyon talebinin Nilüfer Belediyesi tarafından gerçeği yansıtmayacak bir şekilde geldiğinin altını çizerek, bu programa onay verdiklerini ancak o gün içerisinde salonda bir tiyatro etkinliği yapılacağını sonradan fark ettiklerini belirtti. Ayrıca Pamuk’un açıklamasında “Nilüfer Belediyesi tarafından gelen etkinlik öncesi son gün iptallerine ve uğradığımız ticari zarara rağmen anlayışlı davranıyoruz” kısmı dikkat çekti. Bugüne kadar Nilüfer Belediyesi tarafından zarara uğratılan bir işletme ise ticari faaliyetine neden devam ettiği Ekrem Pamuk tarafından açıklanmalıdır. Zira seçime 6 aydan az bir süre kala belediyeyi zora sokacak bu açıklamalar akla hedeflenen başka amaçlar olduğunu getirmektedir. Aynı zamanda Uğur Dündar’ın ekibinden aldığımız bilgiye göre Ekrem Pamuk Dündar ve ekibini tekrar davet etmiş ve Nilüfer Uğur Mumcu Sahnesinde ağırlamak istemiştir. Bu salon Nilüfer Belediyesine ait bir salon iken Ekrem Pamuk hangi vasıf ile Dündar’ı davet etmiştir? Tüm bu sorular ise merak konusu.

İşte Ekrem Pamuk’un konu ile ilgili açıklaması;

Biz Plaza 16 olarak ev sahipliği yaptığımız her organizasyona dair detayları sorarız.

Bunu neden yaparız? Çünkü her organizasyonun kendine özel ihtiyaçları, olası riskleri vardır. Olası her durumu öncesinde çalışmış ve hazır olmak gerekir.

Organizasyonun büyüklüğüne göre ekibimizi ayarlar, gerekli durumda güvenlik önlemlerini artırır, içeriğe ve ihtiyaca göre teknik ekipman sağlarız. Organizasyonun içeriğine göre etkinlik öncesi hazırlık süresi * ve etkinlik süresi değişkenlik gösterir. Mesela bu bir canlı yayın ise, etkinlik öncesi hazırlık süresi normal bir  *seminere kıyasla çok daha uzun olacaktır. Günlerdir tartışılan konu ve programdan bizim haberimiz olmamış, rezervasyon talebi bize 12 ekim akşamı 18:00 ve 22:00 arası Nilüfer Belediyesi Kültür Müdürlüğünce yapılacak bir seminer olarak gelmiştir. Halbuki işin aslı saat 21:00 de başlayacak bir canlı yayındır. Gerçeği yansıtmayan bir rezervasyon talebi ile iş nasıl yürütülür şaşkınlık içerisindeyiz. Belediye ile yıllardır protokol çerçevesinde çalışıyor ve iş birliği yapıyoruz. Zaman zaman belediye tarafından gelen etkinlik öncesi son gün iptallerine ve uğradığımız ticari zarara rağmen anlayışla yaklaşıyoruz. Bu seminer için onay verdiğimiz  gün içinde salonun başka bir tiyatro etkinliği için rezervasyonlu olduğu fark edilmiş, onay aynı gün içinde geri çekilmiştir.

Bizim gösterdiğimiz anlayışın yerini, olaya getirilen yanlış yorumlar ve tehditler almıştır.

Konunun ne Uğur Dündar’la, ne de Yılmaz Özdil ile bir ilgisi yoktur. Yaşanan talihsiz olaydan sonra kendileri ile iletişime geçtik ve davette bulunduk. Geçen yıl Uğur Dündar Halk Arenası programına Plaza 16 olarak ev sahipliği yaptığımızı hatırlatmak isterim. Biz ticari bir işletmeyiz. Bir tarafımız yok, olamaz.

Ekrem Pamuk’un açıklama yapma gereği duyduğu haberimiz; https://www.bursasoylem.com/2018/09/28/ekrem-pamuk-chp-bursanin-ortasina-neden-dinamit-atti/

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…