Home GÜNCEL BOZBEY KILIÇDAROĞLU’NA REST Mİ ÇEKİYOR..?

BOZBEY KILIÇDAROĞLU’NA REST Mİ ÇEKİYOR..?

- Guncellenme Tarihi: 24 Eylül 2018 15:59
3 min read
BOZBEY KILIÇDAROĞLU’NA REST Mİ ÇEKİYOR..? için yorumlar kapalı
0

BOZBEY UĞUR DÜNDAR’A SAHİP ÇIKARKEN KILIÇDAROĞLU’NA REST Mİ ÇEKİYOR..?

Geçtiğimiz aylarda Uğur Dündar tarafından yapılan Halk Arenası programının Mudanya’da yapılmak istenmesi üzerine Türkyılmaz, CHP kimliğine hakarete varan söylemlerde bulunan kişilere karşı hassas olduğunu bildirerek, konukların kimler olduğunun sorulmasını istemiş, Yılmaz Özdil’in konuk olacağını öğrenince de programa kapıları kapatmış ve Halk Arenası ekibinin tepkisini almıştı. Türkyılmaz konuya dair ‘Cuma akşamları yayınlanan malum program için Mudanya’da çekim talebi tarafıma iletildi. Konukları konusundaki hassasiyetimi belirtince bir daha Mudanya’ya gelmeyecekleri cevabını aldım. Kimse kusura bakmasın, Genel Başkanıma, partime ve partililerime alenen hakaret eden kişilere kapılarımızı açmak ilkesizlik olur’ şeklinde bir açıklama yapmıştı. Uğur Dündar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ‘Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın konuk dayatmasını kabul etmeyip gitmekten vazgeçince ‘Ben genel başkanıma küfür ettirmem’ demiş. Biz bugüne kadar hiç kimseye küfür etmedik ve ettirmedik. Ama Türkyılmaz’ın yaptığını da yapmadık. Yani kimseye yağ çekmedik, çekmeyiz!’ diyerek tepkiye karşılık vermişti.

Seçimlerden sonra olağanüstü kurultaya gidilmesi anlamında alenen Muharrem İnce’ye destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise tüm bu polemikleri yok sayarak yine Kılıçdaroğlu karşısında muhalif olan Yılmaz Özdil’in konuk olacağı Halk Arenasına 12 Ekim’de kapılarını açıyor.

Gündemde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı konuşulan Bozbey’in bu tavrı karşısında partinin önde gelenlerinin görüşü merak konusu oldu.

Bozbey’in kızının geçen hafta gerçekleşen düğününde Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Faruk Çelik bulunmuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…