Home GÜNCEL Bursagaz, sosyal kulüpleri ile katıldığı Hamak Festivali’ne kattı

Bursagaz, sosyal kulüpleri ile katıldığı Hamak Festivali’ne kattı

- Guncellenme Tarihi: 16 Ağustos 2018 16:39
3 min read
Bursagaz, sosyal kulüpleri ile katıldığı Hamak Festivali’ne kattı için yorumlar kapalı
0

Bursagaz, sosyal kulüpleri ve arama kurtarma ekibi BURAK ile katıldığı Hamak Festivali’nde kuş yuvaları kurup mıntıka temizliği yaptı. Okuma Kulübü tarafından getirilen kitaplar ise festival katılımcılarına hamakta kitap keyfi yaşattı.

 Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, operasyonel faaliyetlerinin yanı sıra şehrin dört bir yanında Bursa halkı ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bursagaz bu kapsamda son olarak, bu yıl ikinci kez düzenlenen Bursa Hamak Festivali’ne katılım sağladı.

Bursagaz kulüpleri ile festivali kuş cıvıltıları sardı!

Ücretsiz sanat atölyeleri, nostaljik oyunları ve katılımcılarını doğanın kucağında huzurlu bir uykuya çağıran ortamı ile 11 – 12 Ağustos tarihlerinde her yaştan ziyaretçiye kapılarını açan dünyanın ilk ve tek hamak festivaline katılan Bursagaz, sosyal kulüpleri ve arama kurtarma ekibi BURAK ile etkinlikteki yerini aldı. Bursagaz Doğa Kulübü, alana 15 kuş yuvası kurdu. Balat Atatürk Ormanı’na geri dönüşüm kutuları yerleştiren ekip, mıntıka temizliği yapmayı da ihmal etmedi.

Bursagaz’ın en renkli kulüplerinden Fotoğrafçılık Kulübü, ekiplerin çalışmalarını ve festivali birbirinden özel kareler ile ölümsüzleştirirken, Okuma Kulübü ise yanında getirdiği kitaplar ile festival katılımcılarına hamakta kitap okuma keyfi yaşattı.

Arama kurtarma ekibi BURAK festival katılımcılarını bilinçlendirdi

Bu yıl beşinci yaşını kutlayan ve sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin her köşesine yardıma gitmek için hazır bekleyen BURAK (Bursagaz Arama Kurtarma) da, festivale katılan ekipler arasında yer aldı. Gerçekleştirdiği faaliyetlerle doğal afetler konusunda halkı bilinçlendirirken farkındalık yaratan BURAK, festivalde hem çalışmalarını hem de ekipmanlarını tanıtma fırsatı buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…