Home GÜNCEL Mudanya’nın yeni düğün konsepti: “Salon Miray”

Mudanya’nın yeni düğün konsepti: “Salon Miray”

- Guncellenme Tarihi: 2 Ağustos 2018 16:49
2 min read
Mudanya’nın yeni düğün konsepti: “Salon Miray” için yorumlar kapalı
0

Mudanya’da yıllarca Mudanya Belediye düğün salonu işletmeciliği ve organizasyon işleri yapan Eray Dursun, “Salon Miray” adlı düğün salonunu hizmete açtı. Düğün, cemiyet ve her türlü organizasyona uygun olarak tasarlanan Salon Miray Mudanyalıları bekliyor.

Mudanya Belediye binasında, senelerce Belediye Düğün salonunu işleten Eray Dursun, yeniden düğün salonu işletmeciliğine soyundu. Karagüllüoğlu ve Behçetoğulları adı altında çalışan düğün salonunu devir alan Dursun, “Salon Miray” adı altında hizmet vermeye başladı.

Dursun amacının her zaman olduğu gibi uygun ücret, kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetine dayanan, bir hizmet anlayışını benimsediğini ifade ederek, “düğün salonumuzda yapacağımız tadilat ve değişiklerle Mudanya’ya yakışır bir düğün salonu olmasını istiyoruz. Düğün cemiyetleri yanı sıra siyasi parti, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının salonumuzda her türlü etkinliklerine yer verebilecek hale getiriyoruz. Zaman zaman burada sadece kadınlarımıza özel eğlence ve etkinlikler yapmayı planlıyoruz” diyerek, Mudanyalıları vatandaşların 0 546 661 16 17 nolu telefondan rezervasyon yaptırabileceklerinin altını çizdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …